Arkadaşlar ben ücretsiz bir Anti-Virus yükleyeceğim ama hangisi daha güzel?
AVG Mi Avira Mı?
ben 3 yıldır avira cıyım...free versiyon kullanıyordum premium a terfi ettim sistemi kasmıyor ne sistemin olursa olsun...
virüs yakalama konusundada başarılı yapılan test sonuçlarında genelde kaspersky ve nod önce oluyor daha sonra yakalama oranı avira da bildiğim kadarıyla...
Bence avira . evde avg vardı . okadar memnun değildim . onu etkilecek en ufak bi viruste deaftif oluyordu. ama avira kullandı okulda . çatır çatır siliyordu :D
Ücretsiz bir antivirüs arıyorsanız Avira en iyi seçim olur , AVG ile karşılaştırmaya değmez bile :)
Sakın AVG kullanmayın o basit not defterine açılan antivirüs testini bile bulamıyor..
Ben kullandım, ille üstüne gelip tarat diyince buluyor,onun kadar kötü bi program yok..
AVG varken ailemin işyerındeki makıneye virüs girdi,format atmak zorunda kalındı..ve de inanılmaz kasıyor...(Özellikle bilgisayar taramasında...)
Sakın AVG kullanmayın o basit not defterine açılan antivirüs testini bile bulamıyor..Bu kadar da kötü değil yapmayın AVG...
Ben kullandım, ille üstüne gelip tarat diyince buluyor,onun kadar kötü bi program yok..
AVG varken ailemin işyerındeki makıneye virüs girdi,format atmak zorunda kalındı..ve de inanılmaz kasıyor...(Özellikle bilgisayar taramasında...)
Avira kullan derim ancak anti- spyware olarak AVG 'yi tercih etmeni öneririm.
Bu kadar da kötü değil yapmayın AVG...Evet abi valla ya kendi makineme kurmuştum onda bile kasıyodu 2gb ram 2ghz işlemci,amd turion 64x2,
adam gibi oyun oynayamıyordum cidden.gerçekten kasan bi program..
Ve her bilgisayar taramsında yığınlarca COOKIE buluyordu hep sil dediğimde bi sonraki taramda yine aynıları çıkıyordu..Zaten AVG yüzünden kendi makınama kaspersky kuramadım :D
kalıntıları kalmış 2 gün uğraştırdı.
ben de ikisi arasında kaldım burdaki yorumlardan sonra avira yüklemeye karar verdim
Avirayı antispyware ve firewall olmadan kullanmayın aviranın yanına Comodo ve Spyware Terminator kurun. Bir de threatfire kurdunuz mu tamamdır
Evet abi valla ya kendi makineme kurmuştum onda bile kasıyodu 2gb ram 2ghz işlemci,amd turion 64x2,Senin sisteminde var bir bozukluk öyleyse? Ben AVG'yi 400Mhz işlemci, 4MB ekran kartı ve 64MB ram olan bilgisayarda çalıştırdım ve gayette güzel çalışıyordu. Hiç bir sorunuda yoktu. Taramasından tut, virus bulmasına kadar hiç bir sorunu olmadı. Senin sistemin ile benim sistemim arasında en az 10 boy fark var. Bu durumda sorun sende demek ki?
adam gibi oyun oynayamıyordum cidden.gerçekten kasan bi program..
Ve her bilgisayar taramsında yığınlarca COOKIE buluyordu hep sil dediğimde bi sonraki taramda yine aynıları çıkıyordu..Zaten AVG yüzünden kendi makınama kaspersky kuramadım :D
kalıntıları kalmış 2 gün uğraştırdı.Şu anda Avira kullanıyorum ve gayet memnunum. Tavsiye ediyorum.