avi'yi mpeg'e dönüştürme

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
nihiL
26-09-2004, 03:10   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2004

1) .avi yi ve .wmv dosyalarını mpeg formatına dönüştüren bir program ismi verebilir misiniz.

2) vcd.den aldığım .dat dosyasını win movie maker2 de düzenlemek istiyorum ama .dat formatını desteklemiyor. wmm1 destekliyordu oysa. .dat dosyalarını hangi formata çevirmeliyim? hangi pro.yu kullanmalıyım?

3) movie maker2 için microsoftun sayfasına baktığımda "film dosyalarınızı divx.e çevirebilirsiniz" yazıyordu diye hatırlıyorum. filmlerimi avi.ye nasıl çevirebilirim?

yas
26-09-2004, 15:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
592 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2004

Tmpeg Encoder programını mpeg e çevirme işleminde kullanabilirsin. Dat dosyalarını da bu programla mpeg e çevirip sonra mm2 ye aktarabilirsin. ama sanırsam wmv dosyaları dönüştürülemiyor. bir defa virtualdub la denediğimde Microsoft tan gelen talimat ile bu dosya türünün dönüşümünün yapılmasının kendilerine yasaklandığına dair bir mesaj almıştım.

mm2 ile divx yapma olayını ise ilk defa duyuyorum.

Banned
11-10-2004, 23:28   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
49 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2004

belgelerim/araçlar/klasör secenekleri/görünüm/dosya ve klasörler/bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seceneği var onu pasif hale getir. uygula/ tamam/ daha sonra cevirmek istediğin dosyanın uzantısını orda görebileceksin. tek yapacağın dosyaya sağ tıkla ve ad değiştir olacak. dosyanın adını yazdıktan sonra(.mpeg) veya ne istiyosan onu yaz. dosyanın formatı değişecektir. ben bunu avide hiç denemedim yalnız html,doc,txt ve benzeri formatlarda işe yarıyo