iki antivirüsü aynı anda kullanmaya falan mı çalıştın acaba?
Avira Antivir Personel&Premium 7.00.04.15
- 1
- 2
avira antivir ad avare spy emercine front knox bunlar sistemimi koruyor
Avira Antivir + Comodo Firewall free + Avg atispyware kur gerisini kaldır , bunlar yeterlidir.
orha be sistem RAMımı kastırıcan !
asimileciantivir +ad-awareSayın asimileci arkadaş
antivir + adadware = çakışma yani biraz C-RAM dan zaman alıyor
Nod32 + ad-adware = çakışmıyorlar. nod32 nin sonucunu görüyor Bu arada güvenlik duvarı olarak ne kursam hızlanır.Son Düzenleme: kara_kartallar ~ 12 Haziran 2007 07:52
ya bu kaspersky anti-virüs 6.0 ın yasal keyi varmı ama biraz uzun süreli olsun
kaspersky 6.0'ın uzun süreli yasal key'ini bulamıorum bulan varsa yardım edebilirmisiniz
kaspersky 7 türkçe yama http://rs67.rapidshare.com/files ... urkce.raradresinden indirebilirsiniz
En kral bedava antivirüs budur yani
ok teşekkürler güzel paylaşım
kullanıyorum kaspersky bilgisayarımı çok kasıyor
bende antivir kullanıyorum gayet hızlı
İlk aldığımda 512 mb ram vardı bilgisayarımda ad aware ve antivir yüklü idi.Hiç bir şekilde uyumsuzluk ve kasma olayı yaşamadım.Bu arada ram 2.5 GB ye yükselttim zaman içinde mükemmel bir ikil oldular hatta spybot' uda ekledim.
Ayrıca Antivir 2007 Virüs testlerinde % 99.52 oranında başarı sağlamış.Kasperksy yüzde oranı ile çok altlarda...Bugün bir siteden Bilgisayarımdaki antiviri test için içinde 587 adet virüs olan bir dosya yükledim.Ve tarattırdım . Antivir 587 adedini de buldu ve dosyayı sildi.Bugün güncellediğimde ise Antivire rootkit tarama özrelliğinin de eklendiğini gördüm.Çok önemli bir konu daha aşılmış oldu.Rootkitleri araştırın bakın sistemde nelere yol açıyor.
bence çook iyi bir anti virüs bilg. hiç kasmıo desem yalan olmaz güvenliği de ad-aware ile birlikte en iyi biçimde sağlayabilri
bence kaspesky çook abartılıyor bir çok dosyayı virüslü olmamasınıa karşı virüslü göterioyor bilgisayarı kasıyor bence piyasadaki abarttıkları kadar iyi bişey deiil
Beyler bu antivir'i yüklesem iyi olur mu?İşlemciyi kasar mı?Norton'umun süresi bitti ve bir daha almak içimden gelmiyor.Bunla nasıl idare ederim?
- 1
- 2