avira antivir personal eddition classic kurdum bilgisayara. Herhangi bir virüs falan bulmuyor ama her taramada warnings:2 çıkıyor. onları nasıl silicem. Bi de ad-aware se personal var.Kaspersky ın lisansı bitmiş,onu kullanmıyorum.diğer ikisi yeterli mi koruma için.
avira antivir
Kasper hangı surumunu kullanıyorsun eger 6 surumunu kullanıyorsan sana bır lınk vereyım burdan yasal olarak kasper key alabılırsın..
personal.daha çok yeniyim bu işlerde.öfff
Tarama temiz çıkmışsa o ''warning''i dert etme. O tarayamadığı dosyaları belirtiyor. Normal bir bilgisayarda tarayamadığı 1-2 dosya olabiliyor. ( 100.000 e yakın dosya tarıyor!!!!). Ben de avira Premium kullanıyorum. Düzgün bir program. Sorun çıkmazsa ayda 1 Kasperky e tarat...İçin rahat etsin ( Sitesinde ücretsiz tarama yazılımı var). Avira yı kullanmaya devam et.
bişey daha sorucam.advanced windows care v2 personal ı kurdum. kayıt düzeltilmesinde 15 problem buldu.kayıt anahtarı,kayıt değeri, kayıt verisinde exe ve xls uzanımlı kayıtlar çıktı. exe nin silinmemesi mi lazım. yoksa sorun olmaz mı hepsini silsem.
Kasperky ın da modası geçmişşşş... Pandayı denedim ama olmadı.kurulumda sorun çıktı
Nevi sen bu işlerde gerçekten yenisin ...Kaspersky nin modası geçmez. Panda ile Kaspersky karşılaştırılamaz bile...Sen Kaspersky bulursan ..deneme dışında...yasal key ile...KAÇIRMA....