Avira bulduklarını silmiyor mu?

sarç
17-08-2009, 12:38   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
56 mesaj

Merhaba arkadaşlar ben antivirüs programımı değiştirdim ve avira antivir personal free antivirüsü kullanıyorum. İlk tarama yaptığımda warnings yazan kısımda 9 yazıyordu. Bulduklarını karantinaya atmıştı ben de sildim. Ama bugün tekrar tarama yaptığımda warnings kısmında yine 9 yazıyor ve tarama bitince karantina boş gözüküyor. Kaç kere tarama yaptıysam aynı sonuç aldım. Ben de pek anlamadığım için sizlere soruyorum. Sorun avirada mı ben de mi(muhtemelen ben de:) Bunu nasıl düzeltebilirim.

Feel Good
17-08-2009, 12:41   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj

Çünkü, Avira Antivir'de Warning ile gösterilenler virüs değildir.

sarç
17-08-2009, 12:45   |  #3  
OP Üye
56 mesaj

Demekki sorun ben de:) Arkadaşlar bilmiyorum kusuruma bakmayın peki bunlar nedir. Zararlımıdır, zararlıysa nasıl temizlerim.

Feel Good
17-08-2009, 12:49   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Alıntı: sarç  
Demekki sorun ben de:) Arkadaşlar bilmiyorum kusuruma bakmayın peki bunlar nedir. Zararlımıdır, zararlıysa nasıl temizlerim.
Ne kusuru canım =) Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp =P
O Warnings yazanlar herhangi bir zararlı değildir. Sadece Avira Antivir tarafından okunamayan şifreli (veya değil) sistem dosyalarını gösterir.

sarç
17-08-2009, 12:56   |  #5  
OP Üye
56 mesaj

Çok teşekkür ederim soalun. Öğrendim sayanezide:)

zxsel
17-08-2009, 13:01   |  #6  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

delete secenegı cıkarsa sılersın  warnıng vırus degıl dıkkat anlamında  bırde o yukledıgın antıvırus otomatık zaten  karantınaya alıyor sendekı suruumun de yada sılıyor  ok bırde dakka bası taratmana gerek yok scheduler yazan yerı bul daıly update yazan yerı ısaret koyarsan hergun bu tarama ısını 12 de yapar  local
pro tectıon altındakı secenekten bulcan benım yazdıklarımı boyle bır ayrıntı verım dedım anlatabıldıysem

virus buldundada su secenkler cıkarsa otomatık karantınaya almayıp secenklerı tercume edeyım

delete :sil     rename: virüs isimini degistir( etkısız hale getırme.vir gibi) ouarantine:( karantınaya al etkısız hale getır )

sarç
17-08-2009, 16:12   |  #7  
OP Üye
56 mesaj

çok saolun baya bir şey öğrenmiş oldum sayanizde.