http://www.wilderssecurity.com/
[burdaki habere göre],
2009 içerisinde free sürüme AntiSpyware özellliği de ekleniyormuş.Hatta davranış temelli kontrol sistemi de geliştirilecek ve bu özellik de free sürüme eklenecekmiş.Bunlar güzel haberler,bekliyelim bakalım.Sitenin yanısıra Almanya'da 3-8 Mart arasında gerçekleşen CeBIT fuarında ilgililerce de yapılmış bu açıklama.
Avira free (önemli haber)
bu haber çok iyi doğruysa. 3 aylık promosyonda security suite'in çktıktan sonra dolacak. bu özelliğn yanında bir de web guard'ı da sunarlarsa süper olur. zaten iyiydi çok daha iyi olur.
Güncellemelerlemi eklencek AntiSpyware özelliği acaba?
Bir hafta önce kurdum. Siteden indirmiştim. avira antivirüs kullanıyorum ama son bir iki gündür update edilmiyor. Daha önce ediliyordu. update komutu veriyorum "internet connection falied" diyor. Neden bana yardımcı olabilir misiniz?
Ana penceredeki start update ye tıklayın manuel uptade edin benimde iki gündür güncellenmiyordu bazen elle update ediyorum:D
Zaten 3gün içinde güncellenmemiş uyarısı veriyor 3günü geçince. Manuel de denedim şimdi olmuyor aynı durum. Kaldırıp baştan mı kursam diyorum register maili istiyor her kurulumda ve aynı maili kabul etmiyor. Avasta geri mi dönsem.
Arkadaşlar Avira günlük olarak mutlaka güncelleme yapar.Fakat güncellemeleri devamlı aynı saatte yapıyor.Eğer o saatte pc niz kapalıysa sonraki açılışta hemen güncellemeyi yapıyor.Ben daha hiç sorunla karşılaşmadım.Programlı tarama ayarlamadıysanız tarama yapmadan önce elle güncelleme de yapabilirsiniz.
Otomatik de yapmıyor artık manuel de yapmıyor biraz uğraşıyor, o bar %100 olmadan failed connection diyor sonra işte...
Shadowromeo arkadaşım Eğer harici bir güvenlik duvarı kullanıyorsan Avira nın update yapmasını engelliyor olabilir.Olmazsa Avira yı revo uninstaller ile kaldırıp C Cleaner ile kayıt defteri temizliği yapıp tekrar kur.
sorun oldugunda vdf update yapabilirsin siteden toplu güncelletirmeler var günlük onu yükle ve manuel update yaptir
Revo uninstaller ile kaldırıp C Cleaner ile kayıt defteri temizliği yaptım. Tekrar kurdum. Yazdığınız herşeyi uyguladım birşey değişmedi. Artık yapacak birşey yok. Tekrar avasta döndüm. En azından böyle sorunlarla uğraştırmıyor. Teşekkürler.