şu anda avira var bilgisayarımda ücretsiz olanı McAfee Total Protection 2008 mı yükliyim yoksa avira kalsın mı
Avira mı Mc Afee mi
McAfee Total Protection 2008 kullanmadım ama iyi oldugunu duydum
avira gercektende güzel bir program kaldırma derim
avira daha iyi şuan 3 aylık kapmanyası var avira premıum kullanabılırsın.
yha avira pc yhe takılan herhangi bi cihazı taramada ii oluor ama normalde bndeki küçük cookie virüslerini bile etkisiz hale getiremior McAfee Total Protection 2008 bu progrmn da ii olduunu duydm ama avirayı kaldırma işe yarıor :))))
Avirayı kaldırdığma bin pişman oldum Mc Afee yi denemek için birkaç virüslü siteye girdim ve virüslü program indirdim sitelerden hiçbirde uyarmadı 5 vürislü dosyadan 3ünü buldu ben önermiyorum avirayı çoook seviyorum :)
Nırwana sonuçta Kis de Aviranın bulamadığı bazı zararlıları buluyor.
Hangi güvenlik yazılımı daha iyidir?Bu sorunun cevabını vermek bence çok zor.Ama Avira da Kis de bence güvenilir.Yalnız komple güvenlik sağlıyan versiyonları yani internet security,total security tarzı olanlar bence kullanılmalı ve yerleşik korumada tek bunlar çalıştırılmal.
KAsperskı da dene derim Avira kayıt defteri korumuyor çünkü http://dnl-eu8.kaspersky-labs.co ... /kis8.0.0.357tr.exe den bidene kaspersk ı
Bence de Avira, geçenlerde arkadaşın biri msn den virüs yemiş, hiçbir antivirüs temzileyemedi sadece Avira dedi, bir de bu aralar flask disklerden yayılan virüsleri konuşuyor millet, ben daha iyisini bulana dek Avira'yı ter etmem şahsen..
AVİRANIN AYARLARI EN HASSASA NASIL ALINIR LÜTFEN TŞK
önce programı tamamen bilgisayarından kaldır daha sonrada kurulum aşamasında resimde gösterdiğim yeri işaretle öyle kur.
Hayır dostum programı tamamen silip yeniden yüklemene gerek yok sağ alt köşedeki şemsiye ye sağ tıkla Configuration'a bas açılan pencere de aşağıdaki gibi ayarla
Zamanında bu soruyu "Avirayı kaldırıp yeniden kur" gibi bir cevapla yanıtlamışım ama o zamanlar bu AV yeni yeni kulllanıyordum ve tabi haliylede o kadar da iyi bilmiyordum.
Neyse,eğer Avirayı arkadaş gibi en hassas ayara almak isteyenler varsa ilk önce saatin yanındaki simgesine sağ tıklasınlar Configure Antiviri seçip daha sonrada resimde görmüş olduğunuz yere tik koyup önce Apply daha sonrada OK'e tıklasınlar.