selam arkadaşlar biliyorum herkez kaspersky diyecek ama benm kafam çok karışık hangi ücretsiz antivirüs programını yüklesem diye düşünüyorum hangi ücretsiz antivirüs programı daha iyi koruma tarama vs. vs. daha iyidir
avira mı norton mu kasperskymı (anket)
arkadaşlar biliyorum kasperskyı önereceksiniz ama kasperskyda pc nin .... yapıyor kasperskydan sonra en iyi ücretsiz koruması taraması vs. vs. iyi olan antivirüs varmı?
Bu nasıl anket? Kaspersky 2012 demişsin Norton 2011 hem 360 demişsin hem de Internet Security. Avast 6 ya da 7 demişsin ne ama antivirüs mü nternet security mi? Ayrıca Avast'ın 7 sürümü yok :) Bi ücretli saymışsın bi ücretsiz. Yaptığın anketin saçmalığını sen çöz artık.
Benim favorim Kaspersky ama Norton'u daha hızlı ve profesyonel buluyorum. Norton Internet Security benim için yeterlidir ;)
Senin de daha fazla araştırma yaparak daha iyi bir anket açmanı umuyorum.
artık bu soru tipleri forumda çok sorulur oldu ;
en iyi antivirüs hangisidir ; vs vs vs vs
en iyi antivirüs diye bir şey yoktur ; insanın dikkati zekası ; kalbi beyni olmadan antivirüs hiç bir halta yaramaz......
ama hala en iyi antivirüs hangisidir diye soranlar çıkarsa dandikus antivirüsü öneriririm ; çok yakında testleri eğlence bölümünde olacak
ama soruyu şöyle sorsaydınız ; hangi antivirüs yazılımı daha başarılıdır ? o zaman tartışmasız norton ve kaspersky derdim......... avira da iyidir ama en son türkçe desteği yoktu ; hala yok mu ; yoksa - puan alıyor benden ........ güzel dilimizin yer almadığı bir antivirüsü tavsiye edemem arkadaşlar....
avastta iyidir ama pro sürümleri paralıları ;
bu saydığım antivirüslerin paralı olanları iyi iş görür... parasız olanları korusada açıkları var arkadaşlar....
eset yazılımlarına gelince kullanmadığım için yorum yapamıyorum..... ama nortonu kaspersky avira avastı kullandım ; mse bile kullandım ; pctoolsu bile denedim.... ama eset yazılımlarını denemedim desemde bilgisayarda denemedim....
cebimde orjinal eset antivirüs kullanmaktayım ve benden testi geçti ; hackerıda blocklayınca 100 üzerinden 90 puan aldı.....
cep telefonlarında trend micro eset ve kaspersky nin mobil security yazılımları çok başarılıdır....
norton cepde nedense tutulmuyor...... nortonun mobil security yazılımları cepde iyi iş çıkarsada insanlar tutmadı arkadaşlar... hangimizin cep telefonunda orjinal nortonun mobil security yazılımı var ki ?
hep eset trend micro kaspersky mobil.....
msse şu ana kadar 10 15 virüs bulmuştur önemli oln benim pvc de hiç çıkmıyor değil önemli olan bula bildiği en küçük virüsü bulmasıdır ve şu ana kadar msse çok fazla virüs buldu hepside farklı farklı
Her nekadar insanlar bu forumda kaspersky önersede nortonu hep daha yakın bulmuşumdur gerçi eski sürümlerini bilen var mı bilmiyorum bilgisayarı öyle bir kasardıki aman allahım hatırlıyorum internete bağlanmak için en az 30 sn beklemem gerekirdi
Ve Avirayı Önermem Onu Kulanırken Bilgisaarıma Virüs Bulaşıp exploler.exe Hatasına Sürükledi Ve Zorla Format Atttırdı
Avg Dısında
Kaspersky Anti-Virus 2012 Öneririm :D Ancak Fiyatı Pahalı 39.95$ :)))))))))