avira has identified potential incompatible software on your computer
bu çıkıyor ne yapmam lazım
dostum diyorki bilgisayarında başka virüs programları varmış bunlar birbirleriyle çakışıyomuş
*bi bilgisayarda birden fazla virüs programı olursa virüs programalrı birbirleni virüs olarak görür...
Diyor ki benim programla senin programlar çakıştı,bi el at şunarı kaldırda çakışmayalım.Ben işimi yaparım bunları kaldır diyor.
dostum diyorki bilgisayarında başka virüs programları varmış bunlar birbirleriyle çakışıyomuş
*bi bilgisayarda birden fazla virüs programı olursa virüs programalrı birbirleni virüs olarak görür...
programalr çakışıyor arakdaşlarında dediği gibi ama bence öle fazla bilgisayarı hantallaştırıcı programalr kurmamalısın zaten win 7 güncel bi sistem pek öle ahım şahım bi wirüs kolay kolay bulaşmıyor + kendi defender ı var hiç kurmasan bile çok bi sorun cıkmaz ama yinede 1 tane bulunsun fazlasına gerek yok avira kullanışlı bir program bilgisayarın sisteminide zorlamaz gelen virüslere karşı etkili ama virüs bulaştıktan sonra pekte görevini yapamaz bende avira kullanamama rağmen :)