Avira Tarama Hatası!!(Acil Yardım)

Payne3
21-09-2009, 19:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Last Complete System Scan' a tıklayıp tarama yaptırıyorum.%40  bazen %60 olunca yukarıdaki resimdeki gibi hata alıyorum.Bunun sebebi nedir ve nasıl çözülür?
Yardımlarınız için teşekkürler.
Sorun çözülmüştür.

Son Düzenleme: Payne3 ~ 22 Eylül 2009 12:52
Burak Torun
21-09-2009, 19:25   |  #2  
Burak Torun avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,679 mesaj

Avira'yı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin...

_eFeKenTLi_
21-09-2009, 19:34   |  #3  
_eFeKenTLi_ avatarı
Yıllanmış Üye
716 mesaj

o kullandıgın temenın aynısını ben kullanmıstım ıcınde turuva atı programı var . ben ondan suphelenıyorum . nasılmı anladın dersen ekranın sag alt kosede ıkonunu goruyorum resımde . o turuva atı programı engellıyor olabılır .. avırayı kaldır kaspersky 2010 kur bakalım . %90 zararlı yazılım cıkacak . sen dedıgım gıbı yap kaspersky kur tarat sıstemını . o kullnamıs oldugun temanın aynısını bende kullandım . avıra free surumu bunu farkettmıyor .

Payne3
21-09-2009, 19:41   |  #4  
OP Taze Üye
2 mesaj
Alıntı: _eFeKenTLi_  
o kullandıgın temenın aynısını ben kullanmıstım ıcınde turuva atı programı var . ben ondan suphelenıyorum . nasılmı anladın dersen ekranın sag alt kosede ıkonunu goruyorum resımde . o turuva atı programı engellıyor olabılır .. avırayı kaldır kaspersky 2010 kur bakalım . %90 zararlı yazılım cıkacak . sen dedıgım gıbı yap kaspersky kur tarat sıstemını . o kullnamıs oldugun temanın aynısını bende kullandım . avıra free surumu bunu farkettmıyor .
İyide bende tema yok ki orijinal vista yüklü.Trojan olduğunu sanmıyorum.Sadece resimdeki hatanın ne olduğunu anlayamadım.Olmazsa tekrar yüklerim.