Arkadaşlar ya benim bu aviranın sürekli aynı dosyayı virüs uyarısı göstermesiyle derttte :)
Pes09 oyununun crack dosyasını sürekli virüslü diye gösteriyor.Daha önce Nod32 yüklüyken kurduğumda hiçbir sorun yoktu nezaman avirayı kurdum bu sorun oluştu.
Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi hiçbirşey yapmaması için ignore diyorum ardındanda note action selected for this file işaretlesemde yine her pcyi açışımda bu uyarı çıkıyor.. Bunu engellemek için ne yapabilirim.
Birde 2. sorunum avira kendiliğinden manual tarama yapıyor. Bazen özelliklede oyun oynarken çok sorun oluyor sistemi kasıyor. Ben istediğim zaman manual tarama yapması için ne yapmalıyım.
avira virüs uyarı sorunu.....
O dosya virüslü o yüzden uyarı veririyor madem virüslü dosyaları kullanmak istiyorsun o zaman neden antivirüs kullanıyorsun.Kaldır en azından sistem yavaşlamaz!!!
ya harbiden kırdım kafayı ben arkadaşlar bu konu hakkında forumda konu açtım ben.. kimse virüstür demedi.. https://www.chip.com.tr/forum/ger ... lutfen_t131789.html
Gen uzantısından dolayı öle olabileceğini ve sorun olmadığını yazdılar. Şimdide böle söylüyorsunuz..
Birde şöyle bir durum var resimde trojan diye bahsediyor.. Events dökümünde malware bulundu olarak belirtiyor...
O zaman virüstotalde bi tarama yaptır bakalım o dosyayı ne çıkıcak
Hay Allah razı olsun... Çok teşekkür ederim ... Dediğinizi yaptım..
Ama yinede uyarı vermeye devam ediyor malesef :((((
otomatik virüs taramasını kapatmak için administration>scheduler e gir>complete system scanın karşısındaki işareti kaldır
Arkadaşlar Avira free ile Security Suite aynı virüs veri tabanını mı kullanıyor birinin bulduğunu öteki de bulur mu??? Ona göre Freede kalacam ya da SS yükleyecem yardım lütfen:.
Avira iyi hoşta crackların baş düşmanı bende genelde böyle bir dosya açacağım zaman devre dışı bırakıyorum(Tabi bildiğim kaynaklarda sadece)yoksa uğraş dur :))Sana tavsiyem Aviranın ayarlarını bu siteye göre yap ben öyle yaptım daha iyi verim alırsın.
http://doctus.org/showthread.php?t=37383
biliyorum o siteden daha önce aynı ayarları kullanarak aviraya monte etmiştim...
Arkadaşlar Avira free ile Security Suite aynı virüs veri tabanını mı kullanıyor birinin bulduğunu öteki de bulur mu??? Ona göre Freede kalacam ya da SS yükleyecem yardım lütfen:.SS'de güvenlik duvarı ek olarak bulunur.Size önerim Malwarebytes Anti-malware+Avira Free+Comodo firewall ;)
Saatin yanındaki Avira simgesine sağ tıkla ve Configure Antivir'i seç daha sonrada Expert Modu işaretle çıkan ekrandan resimde gördüğün yere tıkla taranmasını istemediğin dosyayı seç bu şekilde uyarı vermemesi lazım bir dene.
Dediğiniz yer doğru ama oradan sadece dosyayı tarama dışında tutuyor...
Bulduğu dosyayının virüs tanımlaması dışında kalması için GUARD menüsü içinde de EXCEPTION var sanırım ordan yapılıyor...
Yardımlarınız için teşekkür ederim ..
SS'de güvenlik duvarı ek olarak bulunur.Size önerim Malwarebytes Anti-malware+Avira Free+Comodo firewall ;)ben de eğer KIS'i yasal yoldan sıfırlamayı bilmeseydim aynını kullanacaktım o yüzden KIS varken Comodo'ya gerek yok bi de bende HIPS de var Keyscrambler da var Verification Engine de var bi de deep freeze olsa iyi olacak ama hep değişiklik yapıyorum PC'de bana ters bir program
ya benim pc de de aynı sorun varr. görüntüdeki gibi uyarı geliyo delete diyip alttakini işaretliyorumm aynısı yeniden geliyo fakat oyunun adı veya başka dosya geliyorr ne yapmalıyımmmm
crack kullanmıyorumm ya sisteme bulaşmış heralde virüsss pc de nevar ne yok hepsini delete dedimm bu günn nero smart ve cclear proğramları silin mişş
Avira virüs var diye her gün ağlıyor sen halen daha virüsü barındırmak istiyorsun.Proğramıda sapıttıracan:Vallahi bu kadar çok cevap ve yorum okudum ama böylesine bayıldığım ve hoşuma gidenine bu güne kadar rastlamadım desem yalan olmaz. Sen çok sağol ol emi...Mümkün ise de sık sık yaz...