Arkadaşlar avirayı 1-2 yıl önce kullanıyordum, sonra kaspersky a geçtim. Hala da kaspersky kullanıyorum. Şu aviraya bir bakayım dedim arayüzüne falan merak ettim. Biraz önce yüklemeye başladım avirayı, ama yüklerken kaspersky avira yüklemesinde mi, yoksa aviranın başta çıkarttığı dosyalarda mı bilmiyorum, bir virüs buldu. Ben şaştım kaldım. Avira'nın güvenli olduğundan eminim, bilgisayarımda da virüs olmadığından eminim. Nasıl olabilir bu acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Avirada virüs?!
bazen böyle olabiliyor büyük ihtimal bi hata dan kaynaklanıyor aynı o olayda oldugu gibi ama kas yüklüyken başka anti yüklemeyiniz kaspersky pc çökertebiliryor ama avira da ki olay benzeri benimde başıma geldi spyware doctor avirayı kapatıyordu bende spyware yi kapadım ::D:D
Kaspersky i kaldırmadan yüklediğiniz için avirayı virüs olarak görmüş olabilir.Büyük ihtimal antivirüs çakışması olmuştur.Avirayı kurmadan önce Kasperskyi sistemden komple kaldırıp tekrar deneyin.Sorun çıkmıyacaktır.
Yok zaten kaspersky a devam da, sadece bi eski günleri hatırlayayım dedim
xaxeixYok zaten kaspersky a devam da, sadece bi eski günleri hatırlayayım dedimAvirayı sadece tarama amaçlı olarak anlık koruması olmadanda kurabilir ve kullanabilirsiniz yani sadece tarama yapar ve bulduğu virüsleri siler bu sayede kaspersky ile arasındaki zararlı tespit düzeyinide karşılaştırma fırsatın olur ayrıntılı biligi içinSon Düzenleme: s_V_s ~ 09 Nisan 2009 22:02
Anti virüsler arasında olur böyle şeyler...
Bende birzamanlar Avira + Avast kullanıyordum. İlk başlarda kedi-Köpek gibiydiler. Birini ötekine zararsız diye tanıtsam bu sefer öbürü gelip ısırıyordu. Sanırım iki firma anlaşma sağladı da şimdi birbirilerini zararlı oloarak görmüyorlar...
bir ara kullanılmıs vardı ama eskısı gibi değil sanırım
Çakışmış olabilir ama hangi program olursa resmi sitesinden indirmeye çalışın riske girmeyin.
Evet her zaman resmi sitesinden indiririm