Avrupa Şampiyonası Öncesi TV'nizi Yenileyin

CHIP Online
10-05-2008, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CHIP Online, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde 7 farklı plazma ve LCD televizyonu inceledi.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Avru ... Yenileyin_6772.html

Resimlerle: Futbol keyfini artıracak plazma ve LCD TV'ler

Avrupa Futbol Şampiyonası'nı heyecanla bekleyenler, şampiyona başlamadan önce kendilerine uygun televizyonları gözden geçirmeli. Maçları izlerken her anı dolu dolu yaşamanızı sağlayacak televizyonları sizler için bir araya getirdik.

Televizyonların test değerlendirmelerinde en büyük ağırlık, şüphesiz görüntü kalitesindedir (%30). Görüntü kalitesi puanı, TV alıcısının hassasiyeti, farklı açılardan görünüm ve ekrana yansıyan görüntünün gerçekçiliği gibi farklı bileşenler ile oluşturulmaktadır.

Golü Kim Attı?

Testlerde genel olarak geniş yelpazeli filmler ve televizyon yayınlarından faydalanılır. Bunun yanında, futbol karşılaşmaları da incelemelerde yer almaktadır. Topun ekranda rahat görülmesi, bir şut veya hızlı bir hareketin, görüntü bulanıklaşmadan ekrana yansıması gereklidir. Bu testlerin sonucu olumlu ise ve görüntü kalitesi de iyi ise, teste tabi tutulan televizyonun puanı yüksek olacaktır.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda televizyon yüzünden keyfinin baltalanmasını istemeyenler için, üç farklı ekran boyutunda sınıfının en iyi televizyonlarını inceledik. Okumaya başlamadan önce, testimizin, maçtaki oyuncuların performansını kapsamadığını hatırlatmalıyız.


Tüm konu: Avrupa Şampiyonası Öncesi TV'nizi Yenileyin

Resimlerle: Futbol keyfini artıracak plazma ve LCD TV'ler


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Avrupa Şampiyonası öncesinde televizyon değiştirmeyi düşünüyor musunuz?