Şampiyonlar liginde ve Uefa da oynayan Türk takımını Kendi takımınız olmasa bile desteklermisiniz yoksa benım ezelı rakıbım ınsallah yenılır mı dersiniz
Avrupada Oynayan Türk takımı tutulur mu?
Hemde tüm kalbimle desteklerim...
GS taraftariyim ve Türkcell Süper Lig te örnegin fb nin tüm maclarinda kaybetmesini diler her kimle oynarsa o takimi desteklerim. bjk icinde ayni sey söz konusu. ancak bu takimlarimiz avrupada sahneye ciktiklarinda sanki fb yada bjk taraftariymis gibi( haydi roberto carlos, haydi kocum Delgado vs.. gibi kendimi tamamen kaybeder ve tüm kalbimle desteklerim.) Milli takim gibi görürüm tüm Türk takimlarini avrupa arenasinda. Ama Milli takim kaybederse cok daha fazla üzülürüm. Hatta isvicre ye elendigimiz mac sonrasi aglamistim.
Tüm temsilcilerimize ve Milli takimimiza basarilar.
Tek büyük GALATASARAY
bir grup Galatasarayli Taraftarin CSKA Moskova Fenerbahce macinda actigi Pankarti sanirim hepiniz gormussunuzdur bazilari boyle dusunmuyor herhangi bir turk takimi avrupada oynarken bizim milli takimimiz gibi gormuyorlar bu bizim milli meselemiz midir yoksa bizim rakip takimimiz midir
o değilde beşiktaşıma yazık oldu dün gece .
İnşallah Ertuğrul Sağlam'ın sonu Rıza kaptan gibi takımdan gönderilmek olmaz.
bu örnegi sadece yakın zamanda oldugu icin verdim umarım herkes boyle bir zihniyetten kurtulur ve farklı takımdan olsak bile yanyana bır turk takımını destekleyebilsek
benim gordugum yurt disinda oynanan maclarda turk taraftarlar BJK, FBSK, GS... hepsi kendi formalariyla tribunlerde yerlerini aliyorlar. oynayan takim ise formalari giyilen takimlardan sadece birisi. orada basin taraftarlari birbirine dusurmek icin ugrasmiyor. tipki 20 sene once FB-GS maclarinda taraftarlarin karisik oturduklari gibi...
eğer o türk takımı milan'a karşı oynamıyosa desteklerim.oynadığı takım milan ise kesinlikle desteklemem
FORZA MİLAN
hem FB li hem milan li. ama yazidina gore daha cok milan li. FB milan i dover...