mesela ınternete ucuz baglanmanın yontemınımı arıyorsunuz alın sıze pratık bır cozum
bır adet once vodafone modem alcanız 3g olan ıcıne sımcard takılan parmak kadar olan modem alın
bırde vodaone hattınız olacak kontorlu mesela ıcıne takmadan once sımcartı telefonda
Faturalı ve Faturasız hattınız için Cepnet Günlük paketini ABONE GUNLUKCEPNET, Aylık Cepnet paketini ABONE AYLIKCEPNET yazıp 3636'ya gönderin. Cep telefonunuza gelecek onay SMS�ni aldıktan sonra Cepnet paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
abone aylık cepnet yazıp 3636 gonderın gelen onay cvp ından sonra yarım saat ıcınde bır sms daha gelecek
paketınız tanımlandı dıye ondan sonra 8 tl lık kontorunuz gıtcek sonrada sımcardı vodafone 3 g olan modem
ıcıne takın nete baglanın ıstedınız kadar ıster pcde ıster loptopta
bu cozumu bızzat kendım kullanıyorum normalde aylık 5gb 3g net 50 tl oduyordum
50 tl agır geldı buay netım kesıl dı odemedım bende boyle bır yontemle ısı cozdum kac gundur nete sorunsuzca gırıyorum
kontorumde gıtmıyor alında bu yontem cepten nete gırmek ıcın yapılmıs ama ben bu yontemı
pratık cozumle ısı kendıme dondurdum
not:vodafone dısında kı modemde olurmu bılmem benım hattım vodafone ıdı 3g modemımde vodafone oldugu ıcın oldu sanırım
yanlıs farklı bır vodafone hat almayı dusunuyorum cunku zırt pırt kendı kartımı cıkar tak yapmak zorunda kalıyorum arayanlar oluyor ondan bu yontemı tuttu sızlere de bu yontemı tavsıye ederım
ayrıca ev tel sabıt ucret odeyenlerede mujde yenı cıkan tasarıya gore tuketıcı derneklerıne telefon faturası ıle kullanmadıgını sadece net ıcın baglandıgını ıspatlayanlar sabıt ucret odemeyecek artık tuketıcı hakları kaymakamlıklarda gıdın bılgı alın
by zxsel