Derginin haziran sayısını alıp eve geldiğimde, içindeki 3 CD'den 2'sinin aynı alduğunu gördüm. Olmayansa Toolkit CD'si sanırım. Dahası aldığım yerde, raftaki tek dergiydi.
Ne yapabiliriz?
Derginin haziran sayısını alıp eve geldiğimde, içindeki 3 CD'den 2'sinin aynı alduğunu gördüm. Olmayansa Toolkit CD'si sanırım. Dahası aldığım yerde, raftaki tek dergiydi.
Ne yapabiliriz?
yetkili kişiye bunu bildireceksin, sana yeni cd gönderecekler hepsi bu ---> dergi@chip.com.tr buraya sorununu bildir, sanırım sorunun kısa süre içerisinde hallolur.
dergi@chip.com.tr' deki arkadaşlar pek yoğun anlaşılan zira o dediğini bir hafta önce zaten yaptım.
alıntı:
Gönderen : eyup_00044bendede service pacck 2 tr verildiğinde oldu 2 tane kırmızı cd vardı sp2 olan cd yoktu Yardim@chip.com.tr ye mesaj attım hala cevap bekliyorum... pardus cd si bozuk çıktı onun içinde mesaj attım ondanda haber yok
merhaba, gazete bayinden nisan sayısını aldım matba dan kesim hatası var okunmuyor ne yapayım?
bayturkan@hotmail.com
yardim@chip.com.tr `ye sorununu bildir..
Merhaba
Adınız soyadınız adresiniz ve telefon numaranızı yardim@chip.com.tr adresine gönderirseniz en yakın zamanda Cd leriniz adresinize ulaştırılacaktır. Hangi CD lerinizin sorunlu olduğunu belirtin.
CD eksik çıktığında veya çalışmadığında abone@vogel.com.tr adresine adınız, adresiniz ve telefon numaranızla birlikte hangi CD'yi talep ettiğiniz belirtirseni en kısazamanda elinize yenisi ulaştırılacaktır.