Az önce Ati'nin 9.9 sürüm numaralı full catalyst sürücülerini yükledim.
Ardından yedeklemeye giriş yapacaktım ki bir de ne göreyim sistem tray de işlem merkezi yok. Sistemi yeniden başlattım. Ama yine yok.
Sistem bildirimlerini açayım dedim. Sistem simgelerinden ses ağ ve saat açık. Ama işlem merkezi kapalı ve pasif konumda.
Merak ettim, içinizde yükleyen ve bu tarz bir sorunla karşılaşan var mı? Fark etmemiş olabilirsiniz.
Gerçi ben hala Sürücülerin böyle bir şey yapmasına olanak vermiyorum ama şu anda yok işlem merkezi.
Az önce şlem Merkezi kayboldu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bilgisayarı yeniden başlatır mısınız, bakalım sorun düzelicek mi ?
güncel bir antivirüs programınız var mı ?
Başlattan aramayı tabiki bende biliyorum Recep Bey.
"Her zaman açık olması gerekmezki. Uyarı vb. durumlarda açık olur." Demişsiniz. Peki siz bir bakın bakalım sizinki orada mı değil mi? Uyarı olmadan da orada oluyor. Dikkatinizden kaçmış olabilir.
Az önce kendiliğinden geri geldi. İlginize çok teşekkür ederim. İyi geceler.
Haır hatan var. O her zaman orada. Var mısın Iddaya. Yok yok şaka. :D
Benimki şuan yok mesela. Orası öneri, ipucu uyarı...vs vs gibi durumlarda açılıyor.Mustafa arkadaşım bu bir sorun.. sizin dediğinizde olabiliyor ama konuyu açan arkadaşın sorunu olduğu için böle yazmış..driver yüklendiğinde ya da antivirüs programı yüklendiğinde nedense böle bir hata çıkıyor..Örneğin Güvenlik programınızı kaldırın tekrar çıkar(kaldırmayın örnek verdim :) )
güç ün yanında nasıl kapalı yazıyor , onun gibi konuyu açan arkadaş da da işlem merkezinde kapalı yazıyordu ve değştiremiyordu ...
bu bir anlık sorun diyebiliriz yani .. sizin dikkatinizi çekmemesi normaldir : )