Aziz Yıldırım istifa etti!

world_pc
05-12-2009, 23:16   |  #1  
world_pc avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,357 mesaj

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ani bir kararla Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, maçtan sonra zehir zemberek açıklamalar yaptı.
Aziz Yıldırım öncelikle sabah Eskişehir şehrini gezerken Andolu Ajansı muhabiriyle yaşadığı gerginlikle ilgili olarak, muhabirin kendisini taciz ettiğini ve gerekli yerlere şikayette bulunacağını söyledi.
Yıldırım eskişehirspor'un çok iyi bir mücadele örneği sergileyip, maçı hakederek kazandığını belirtti.
Oldukça sinirli olduğu gözlenen Aziz Yıldırım özetle şunları söyledi:
Basın mensupları beni tahrik etmek için çalışmayacak. Kamuoyunda Aziz Yıldırım düşmanlığı yaratmak için el birliğiyle çalışıyorsunuz, buna müsada etmeyeceğim.

Haftalardan beri üst üste hakem hataları yapılıyor. Bu zamana kadar hep sustuk. Ama artık yeter. Beşiktaş maçında bir penaltımız verilmedi. Tamam o maçta çok kötü oynadık ama o penaltı verilmeliydi. Kayserispor maçında Roberto Carlos hafifçe rakibini çekince penaltı verildi ama bize gelince yok.
Takımımız kötü oynuyor ama bunu düzelteceğiz. Burda yanlış olan bir şey daha var. Türk hakemleri. Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanı olduğundan beri mücadele ediyoruz, kulüp başkanlarına da teşekkür ediyorum. Hep birlikte Türk Futbolu'nun düzelmesi için çalışıyoruz ama maalesef hakem camiası ve Federasyon bu işin içinde kendileri yokmuş gibi hareket ediyorlar.
Beşiktaş maçında ofsayttan gol yiyoruz, bugün ilk golde faul var, yan hakemlerin göstermediği ofsaytları hepimiz biliyoruz.

Bizim oyuncularımız yerlerde geziyor, hakemler penaltı çalmıyor. Artık herkes aklını başına alacak, Federasyon cezaları veririz diye bizi yolumuzdan çeviremez.
Herkes birbirine saygılı olacak. Hakemlerin çoğu kararında hata var, biz bu hakemlerle gitmeyeceğiz. Kulüplerin gücü önünde duramazlar, Fenerbahçe'nin önünde hiç duramazlar. Camiamın hakkını dibine kadar savunurum, Fenerbahçe'nin hakkını nasıl savunacağımı herkes görecek.
Bu hakemlerle bu lig gitmez. Bu haksızlıklar sadece bize değil tüm takımlara yapılıyor. Herkes mağdur oluyor. Buradan Tahkim Kurulu ve Disiplin Kurulu'na sesleniyorum, çıksınlar işlerini yapsınlar.
Bizi cezalarla korkutamazlar durduramazlar. Biz bu yola baş koyduk.

Penaltımızı vermiyorlar, faul yapıyorlar devam ettiriyorlar. Ben olsam oyuncuların yerinde başkanımız ve yönetimimiz hakkımızı savunmuyor derim. Herkesi aklını başına almaya çağırıyorum.
Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı Fenerbahçe'nin haklarını daha iyi korumak için bırakıyorum. Bundan sonra herkes Fenerbahçe'nin hakları nasıl aranır görecek.
Bu şekilde Türk Futbolu bir yere gitmez, Federasyon ve hakemler akıllarını başına alsınlar. Bundan sonra konuşacağımı herkes bilsin...

R02I4I5X
05-12-2009, 23:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
350 mesaj

Bende baslığı görünce FB den istifa etti sanıp,dumura uğramıştım :S

seckin_kaya
05-12-2009, 23:33   |  #3  
seckin_kaya avatarı
Yıllanmış Üye
1,065 mesaj

ii olmuş :D:D:D:D

WolfTurk
05-12-2009, 23:39   |  #4  
WolfTurk avatarı
Yıllanmış Üye
215 mesaj

Büyük bir heyecanla girmiştim konuya meğerse klüpler birliği başkanlığından istifa etmiş.

VVVorgen
05-12-2009, 23:45   |  #5  
Yıllanmış Üye
149 mesaj

Şu maçı izleyipte Fenerbahçe mücadele etti diyen birini düşünmek bile istemiyorum. Bugün bunları çekiyorsak Aziz Yıldırım'ın tercihleri yüzünden çekiyoruz. Anlam veremiyorum takımda 8 tane Brezilyalı oyuncu var Alman hoca getiriliyor. Brezilya teknik demek, Almanya fizik demek. Bunu ben mi öğreteceğim Allah aşkına ya! Brezilyalı bir oyuncuya tamamı ile kondisyon ve fizik yüklemek imkansızdır. Ama nedense buna uğraşılıyor o yüzden basit çalımlar yeniyor, basit goller yeniyor. Dakika 70 oldumu oyuncular yoruluyor. Ya bırak neyi düzelteceksin. Beşiktaş maçından beri hep yeniliyoruz! Bizi 3 yıl üst üste şampiyon yapacak takım bu mu? Daha çok beklersiniz.

Son Düzenleme: VVVorgen ~ 05 Aralık 2009 23:46
evolution35
05-12-2009, 23:50   |  #6  
evolution35 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
373 mesaj
Alıntı: WolfTurk  
Büyük bir heyecanla girmiştim konuya meğerse klüpler birliği başkanlığından istifa etmiş.
aynenBeğendim

world_pc
05-12-2009, 23:56   |  #7  
world_pc avatarı
OP Yıllanmış Üye
3,357 mesaj

Eee içeriği de okumak laızmm

woredij
06-12-2009, 05:03   |  #8  
Yıllanmış Üye
101 mesaj

la bırak cekin gidin ya.. istifa etmişmiş hakkını arayacakmış.. mışta mış.. milli takım niye dünya kupasında yok ? böyle 3 büyütülmüşlerin başkanları çıkıp ona buna gider yapacaklarına takımlarını nası düzlüğe cıkarır onu düşünsünler.. buyrun lig tv nin sitesinden izleyin bilica nın yaptıklarını http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=64862     lugano denen patlakgöz efendiye de her maç bi kamera verilsin de aziz efendi o kamera cekimlerinden sonra böyle konuşmalar etsin..

world_pc
06-12-2009, 20:32   |  #9  
world_pc avatarı
OP Yıllanmış Üye
3,357 mesaj

Kuruldan İstifa etmiş...

HIRÇIN KIZ
11-12-2009, 22:54   |  #10  
Yıllanmış Üye
187 mesaj

o koltuğa oturan yapışıp kalıyor sanki...kalk ta dışarıda gez biraz hava al...yaşlılığını yaşa..bırakta bu guzel takımı başkaları yonetsin...her halukarda senden iyi yoneteceği kesin....

Halil Şahin
19-12-2009, 16:35   |  #11  
Halil Şahin avatarı
Yıllanmış Üye
715 mesaj

Aynen bende FB den istifa zannettim ama 2 sn sonra yok canım daha neler dedim ve konuya girdim :)