erkan sormuş:
nağlanıyordum. bu ay bağlantım ilk defa 6 gb olunca acaba internete benden izinsiz girenler oldu da fazla ücret verşyorum düşüncesi ile aztech dsl 600eu adsl2/2+ethernet usb bağlantılı modem aldım.oturduğum yer edremit körfezi. bilgisayar parçaları alınabilecek evkur ve kipa gibi 2 adet alışveriş merkezi var. seçim kısıtlı olunca tercihim tavsiye üzerine bu marka oldu. kurulumunu yaptım cd ve kullanıcı adımı ve şifremi girdim internete bağlandı ama msn ve örneğin gazeteleri okumaya giremedim. msn de onar deyince anahtar bağlantı noktaları ayarlaında takılıp kaldı onarmadı. bilenlere soruncabirisi evim ana merkeze çok uzak (ilçe merkezi 7 km. ama santral 1 km) diyerek balanamayacağımı birisi herşeyi sil modemi de sıfırla tekrar yükle internete girip baktığımda da farklı yorumlar var. sizden ricam bu bağlantı noktaları hataları nedir. hakikaten alınan modemi kalitesi iyi değil bir de ana merkeze uzak olduğum için mi bağlanamıyorum. oysa zyxel ile hala bağlanıyorum sorunum yok. teşekkür eder hayırlı işler dilerim
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
pc toplama ama lisanslı. intel core due 2 çekirdek hız 1.8 ram 1024 hard disk sata 80 gb. ekran kartı 256 paylaşımlı ekran lcd 17
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)