arkadaşlar 1-2 ay içinde bi laptop almayı düşünüyorum fakat kararsızım bütçem 2500-3000 ytl arası ama çok beğendiğim bi laptop çıkarsa bütçemi biraz zorlayabilirim:)istediğim en başta tasarım arkadaşlar kötü görünen bi laptop ın içinde altından anakart olsa benim için bi kıymeti olmaz e haliyle iyi performans da göstermesi gerek tek başına tasarım olmaz:)
oyunda oynıcam ona göre önerileriniz neler?
Baba Nedir Öneriniz?
off millet sanırım buldum http://www.acer.com.tr sitenin hemen sağ altında acer Gemstone var mavi ışıkları ve özellikleriyle bi harika! değer mi arkadaşlar bu laptopa 3500 ytl vermem?
viking o kadar param yok yav
önerin için teşekkür ederim fakat acer daha iyi değil mi?
aynen kopyala yapıştır yapıyorum
işletim sistem Türkçe Vista Home Premium
işlemci Core 2 Duo İntel CPT2T9400
Ekran 18.4"WXGA CrystalBrite LCD
Sistem belleği 4GB DDR-II(2X2GB)
Sabitdisk 640GB(2x320GB)
Ekran kartı NVidia GeForce 9600M-GT 512MB
Optic sürücü DVD-Super Multi-BluRay Drive
Kamera Entegre Acer kamera, Parmak İzi Okuyucu
Bluetooth WLan, Bluetooth
Diğer AS8930G-944G64BN / 18.4" WUXGA FHD CB / CPT2T9400 / NVidia GeForce 9600M-GT 512MB DDR3 / 2x2GB DDR3 / 2x320GB / BluRay drive / 802.11N / 8 cells / HD CrystalEye / BT / FP / Gemstone Blue / Vista Home Premium
Ürün kodu LX-AT20X-010
Chip Seti ATI
İşlemci / Hızı Core 2 Duo T9400 2.53 Ghz 6MB 800MHz
Ekran Özelliği 18.4"/ 1366 x 768 WXGA CrystalBrite LCD
Eksiği yok, fazlası var tabi ama 3500ytl çok para.. Para senin, karar senin.. 2 tane üst düzey laptop alınır 3500ytl'ye; ekstra olarak 18.4" ekrana ve en yeni ekran kartına 1000ytl fazladan veriliyormuş gibi düşünülebilir..
farkındayım biraz fazla ama bi kere alıp kurtulmak istiyorum uzun süre parça değişimsiz yaşamak güzel olur hani:) 18' lik full hd ekranı,blu ray sürücüsü 620 gb lık hdd si dolby home theater,dolby high definition, Tuba Cinebass booster, 5.1 Cinesurround ses sistemleri ve en önemlisi o solda bulunan multimedia mavi ışıklandırmasıyla dokunmatik kontrol tuşları beni almaya zorluyor ki büyük ihtimal alıcam da biraz daha araştırmakta fayda var ama bundan iyisini bulmam zor gibi görünüyor:)
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://msn.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=bilgisayarvirtual&productid=ELY93509(BilgisayarBase)
Burada da 3821,5YTL..:
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://www.alemler.com/urun/Acer_Aspire_Gemstone_Blue_Core_2_Duo_253_GHZ_4GB_640GB_Ta%C5%9F%C4%B1nabilir_PC_(AS8930G-944G64BN)/9QP6dbsaVvQ%3D/rslush3slushJPu6cug%3D.aspx
inceledikçe bağlanıyorum bu laptopa tam aradığım laptop hem görsel hem performans en yakın zamanda vatana gidip bi bakıyım bulursam orda bulurum valla 4000 ytl de olsa alcak gibiyim +1000 ytl daha nasıl vercem bilmiyorum ama laptop kafa bırakmadı bende:) değmez mi arkadaşlar şu laptopa?
Bence değmez bro. açık ve net.. =) Yine 9600m GT, yine 300GB, yine 4GB ram, yine 9300-9400 işlemci 2700ytl civarına bulunabilir.. Asus'un falan 1-2 yeni modelini hatırlıyorum.. Ama 4000 nerede 2700 nerede.. Bu saatte bahsettiğim Asus linki isteme.. =)
CU_GS7evet güzel laptop fakat elbette özellikleri itibariyle acer ı halen geçememiş
haa bu fiyata fena ürün değil
acer ın farkı blu ray muhteşem ses sistemi full hd 18' ekranı ve mavi led ışıklı dokunmatik media kontrol tuşları..evet biraz müsriflik olur o parayı acer a verirsem!biraz param var 1-2 aya da güzel bi birikim yaparım vatana bakarım acer paramı aşıyorsa ve hakikaten fiyatı 4000 i bulursa almam asus u alırım büyük ihtimal ve sağolasınız yorumlar öneriler içinSon Düzenleme: StatioN ~ 11 Eylül 2008 19:52
Apple tavsiyemdir hemen hemen hepsini fiyatları birbirine yakın eğer kullanamam dersen sony al.hade hayırlısı
vaay aslında şu hepsi burada da olan toshiba güzelmişseçenekler arasına onuda koydum saolasın cemtalas
jnsnh mac kullanamam yav yıllardır windows kullanıyorum sonylerde performansa göre pahalı markaya para veriyoruz abi vaio alırken
elyakubibunlara bak 1))arkadaş güzel tavsiyede bulunmuş daha fazla para vermeye2))
tasarım olarak da bence güzel notebooklar o kadar paran varsa
böyle canavarlar yakışır
gerek yok bunlar senin işini görür
4 çekirdekli olması lazım bunların öyle değil mi
ya da başka bir modeli ama bu seri de 4 çekirdekli bir ürün var onu al
ben de linkteki canavarları tavsiye ederim