babalar gunu gelıyo planlarınız nedır ne alsakkı hediye onerılerınız?????
babalar gunu yaklasıyor
öss sınavı geliyor aklıma....))
Borga-xBakalım bana kim ne alacakSenin küçük kız ne alacak o yaşta :D
Ben olsam bir elektrogitar alırdım sana :D
Borga-xBakalım bana kim ne alacakbildiğim kadarıyla kızınız daha küçük :) yani bi kaç sene beklemeniz gerekiyor hediye için
acaba ben ne alsam
Selçuk İslamoğluKabir ziyareti :)Allah Rahmet eylesin dünya boş herkes gelip geçiyor...
gömlek &kravat olabilir mesela klasik olsada... ama ben bişey almıyorum malesef.
Borga abi kızın rapçi olursa evlatlıktan atarsın dimi :D
Yada öyle bir şans yok mu :D
bu soruya yanıt istıyoruz ama borgaX den.....:))
onlineTRbu soruya yanıt istıyoruz ama borgaX den.....:))Her babanın gönlünde evladının beğenisinin kendisine benzemesini ister. Bende baskı yok yeterki Türkçe salakça sözleri olan müzikleri (Rock hariç) dinlemesin. Tabiki içimden Heavy metal veya Blues dinlemesini isterim. Beraber coşarız ama dedim ya baskı yok. İstediğini dinlesin (Türkçe salakça müzikler hariç)Evde Rap müzik dinleyen olmadıgı için Rapper olamaz ama ben kızıma şimdiden Metallica veya Korn'un kliplerini izleyip kafa sallamasını öğretiyorum Gerçi öğretmeme gerek yok müziği duymasın başlıyo yerinde zıplamaya.
Ara sıra R&B dinletiyorum bazende klasik müzik (Sebastian Bach, Beethoven, Mozart, Vivaldi gibi). Her zevki bilsin isterim. Türklerden de Bülent Ortaçgil, Şebnem Ferah gibi müzisyenleri dinliyoruz beraber. En son resmini akşam koymaya çalışırım görürsünüz. Aşkım benim o Tabi arkasında eşim ve bilgisayarım gelir.
Bass gitara hayır demezdim...
Son Düzenleme: Borga-x ~ 12 Haziran 2008 17:48
pekii o zamann, buda iyi...)))
Nur topu gibi bir erkek evladım oldu.Tıpkı bana benziyo Allah hepinize sağlıklı evlarlar nasip etsin banada hediye oldu.
sah1nNur topu gibi bir erkek evladım oldu.Tıpkı bana benziyo Allah hepinize sağlıklı evlarlar nasip etsin banada hediye oldu.Allah analı babalı büyütsün. Desene forumda bir ben baba değilim.
sah1nNur topu gibi bir erkek evladım oldu.Tıpkı bana benziyo Allah hepinize sağlıklı evlarlar nasip etsin banada hediye oldu.Allah analı babalı büyütsün...
/////Ben , her sene olduğu gibi yine hediye almadan geçircem...