Benim hp pavilion dv6 serisinden bi laptopum+ısınma sorunu var.resmen klavyede ateş yakmışlar gibi.speedfan 4.44 den baktım assassin's creed 1 oynarken ısılar şöyle:
HDD:47 C
Temp1:83 C (bunun ne olduğunu bilmiyorum açıklarsanız sevinirim)
Core0:81 C
Core1:76 C
Bu yazıyı yazarken Notebook Hardware Controlden baktım CPU ısısı 64 C
Bu yazıyı yazmadan önce Notebook Hardware Controlden baktım CPU ısısı 60 C
bacaklarım yanıyor :D
hp abi işte bu güne kadar duyduğum ısı sorunlarının başında gelen bi marka .bi yandan da bu havalarda ısınması normal fakat senin makine biraz fazla ısınma yapıyor bence bi laptop soğutucu alabilirsen bu sorunu çözme imkanın var .s başkada yol yok sanırım .s
zalman aliminyum soğutuculardan al en iyiler onlar.
kardeş zaten bi tane logitech in laptop soğutucusundan var kullanıyorum fakat yetmio yani kullandığım halde böyle başka önerin var mı yani tek yol soğutucuyu mu değiştirmek
kasa içi tozlanmada çok ısınma yapar kardeş laptopun tozlanmışta olabilir.Peki bu sorun aldığından beri var mı ? yani ilk aldığından beri sıcak mı makine yoksa yeni mi oldu eğer yeni olduysa tozlanmadanda yapar..
yav arkadaşım ilk alıdğımda böle bişi yoktu sonradan başıma bela oldu galiba senin dediğin gibi tozlanmadan dolayı peki bu tozu nasıl temizlerim(elektrik süpürgesi kullanmadan :D) laptopu da açmak istemiyorum bek yapısını bilmiyorum elimde kalacak makina
işte o konuda bişey diyemicem :D bilgisayarcıya götürceksin o zaman onlar temizler .s zaten bencede laptobunu açma çünki normal pc gibi değil çok çok daha hassas çok dikkat edilmeli kendine güveniyosan aç :D ama bana sorcak olursan tozlu olduğunu düşünüyosan bi bilgisayarcıya götür 3 5 bişey ver hemen temizliyolar. tanıdık varsa hatta beleşe temizlet :)