Arkadaşlar ben backup programı arıyorum.Size de bir sorayım dedım. Backup aldıktan sonra belirli bir süre sonra değişen dosyaları veya eklenmiş dosyaları tanıyıp ona göre aynı backup dosyaının üstüne bu değişenleri yazan bir backup programı varmı.? Bildigim kadarıyla var ama ben isimlerini unuttum. Bana isim önerebilirseniz sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkürler
bu arada masaustu desenlerı ıcın oylarınızı kullanınız.
Backup Programları
şöyle yapabilirsiniz.ntbackup sistemi zamanlanmış görevler altından belirlerdiğiniz tarih ve saat aralıklarında devamlı backup alacaktır.veya http://www.han-soft.com/habt.php#screen buradaki programı deneyebilirsin.
birde ne manda backup alacaksın windows tümünün mü yoksa belli dosylar üzerinde mi?tamamıysa acronis veya norton ghost içinde gelen schedule özelliği ile yapabilirsin.
kolay gelsin.
C surucusunu komple almak ıstemıyorum belırlı klasorlerde degışıklık veya eklemeler oluyor.herhafta backup alırken işte o söyleyecegınız programla sadece değişen veya eklenen dosyanın backupını alacak. Yanı en baştan atıyorum c:/programs klasorunu değilde içinde değişen veya eklenenlerı görüp sadece bunların backupını eskı backupın ustune yazacak. Hem süreden tasaruf yapacak
Umarım anlatabildim...
bu arada Acronıs'ı kullanıyorum.. Teşekkürler şimdiden..
Teşekkür ederim Cell-o ve Recep
Önerdiğin programları deneyeceğim..