ben daha başlamadım askere de az kaldı.. 1990 OCAK ayı doğumluyum bıraz kendımı gelıştıreyım ıstedım...sızce badı sporu ne kadar faydalı olur...ayda 40 TL ..fazla da değıl...vücudum gelışşsın ısterım tabııı..belkı gıderım..
BADİ SPORU YAPANLAR BURAYA...!
Kaç Kilosun Boy ölçülerin nedir yazsaydın bari.
jupiter65Madem askere az kaldı, bırak bünyen dinlensin. Nasıl olsa askerde geliştiriler merak etme.bencede askerde bolbol spor yaparsın...birde benim gibi 24 saat elinin altında olacak ağır bir silah verirlerse 12 ayda kalıplaşır zaten vucüdun :D...hayırlı teskereler şimdiden...Son Düzenleme: cbilgen13 ~ 22 Mayıs 2009 01:00
dinlenmeyle bir yere varamazsın bence ufaktan başla. kendini aşırı yormadığın sürece çalış derim askerde de faydasını görürsün. body olması şart değil yürüyüş ve koşu da olur düzenli olarak ve kendini zorlamadan yaparsan tabi
cbilgen13bencede askerde bolbol spor yaparsın...birde benim gibi 24 saat elinin altında olacak ağır bir silah verirlerse 12 ayda kalıplaşır zaten vucüdun :D...hayırlı teskereler şimdiden...Bixi'ciydiniz demek. En azından MG3 değilmiş :)Son Düzenleme: Süleyman. ~ 22 Mayıs 2009 11:05
birde rpg7 ile g3 taşısaydı ne olurdu acaba benim gibi ayrıyetten çanta. anam ağladı dargeçit dağlarında.
kafanı yorma eğer doğuya düşersen o çanta ilk önce omuzlarını geliştirir silah kollarını dağa dırmanmakta ayak kaslarını yorgunluk uykususzluk ise sinirlerini ve sabrını geliştirir.
yada tam tersi benim gibi dünya yansa umrunda olmayan birisini sinir hastası yapıp çıkıverir.
eltahirBixi'ciydiniz demek. En azından MG3 değilmiş :)silahtan anlıyorsun..kısa bir süre MG3 kullandım daha sonra farklı bir time geçince silahla değişti... bixi MG3'e göre daha hafif daha atik bir silahtır... belki krals MG3 kullanır :D
cbilgen13silahtan anlıyorsun..kısa bir süre MG3 kullandım daha sonra farklı bir time geçince silahla değişti... bixi MG3'e göre daha hafif daha atik bir silahtır... belki krals MG3 kullanır :Askerlik yapan herkes kadar anlıyorum. Daha fazla değil. Vermezler ona MG3 :)Son Düzenleme: Süleyman. ~ 22 Mayıs 2009 12:21
senin yaş kaç?eğer 15-16 falansan bence bırka.boyun zaten 1.65 yani kısa badi gelişim döneminde özellikle kısaysan boy uzamasını etkiler.
edit: yaşın 19muş şimdi gördüm. bu yaşta sorun olmaz sanıyorum.devaamm
bende mart 90 lıyım çalışmaya başla 10 şınav çekene kadar uğraş
bnm boyum 1.85 yaa :D çok uzunum :S zayıfımda 73 kilo :S bi yatışta 30 şınav çekiom ama :P
ben karateye gidiyordum günlük zaten bize 1 saatlik body çalıştırıyorlardı
karateye gitmeden önceki dayanıklılık koşularımla sonraki arasında çok fark vardı
bence sen git kendini alıştır öyle bikaç ay boyunca kenara çekilip kendini hantallaştırma bence
bana silah verirler sen merak etme..allah herkese yardim eder..
eltahirAskerlik yapan herkes kadar anlıyorum. Daha fazla değil. Vermezler ona MG3 :)
kralsbana silah verirler sen merak etme..allah herkese yardim eder..Silah tabi ki verirler. "Yok, ben almayayım" demek gibi bir lüksünüz yok zaten :) Ben MG3 vermezler dedim. Kalıplı, boylu poslu kişilere veriyorlar. Çok ağır olduğu için.Son Düzenleme: Süleyman. ~ 22 Mayıs 2009 19:48