bağlantı sorunu hatası

nitec-84
14-04-2009, 13:13   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
270 mesaj

SELAM arkadaşlar ben birinci kes mozilla firefox olsun internet explorer olsun opera olsun hangisi olursa olsun açılmıyor kapatıp tekrar açtığımda gene olmuyor üçüncüsünde veya dördüncü defada açılıyor bazen açılıyor bazen açılmıyor ne yapmam lazım

domainhel52
14-04-2009, 13:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
117 mesaj

ilk olarak sıstem gerı yuklemeyı dene olmazsa sistemı onar,

Fatih_ARMAĞAN
14-04-2009, 13:36   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj

anladığım kadarıyla herhangi bir internet sayfası açılmıyor ?

kablosuz bir ortamdami internet e bağlanıyorsunuzu  acaba ?
Sinyal zayıflığından kaynaklı olabilir.

yada bilgisayarınızdaki herhangi bir güvenlik yazılımı bağlantınızı etkiliyor olabilir.
güvenlik yazılımınızın Firewall ayarlarını kontrol edin.

Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 14 Nisan 2009 13:52
nitec-84
14-04-2009, 14:04   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
270 mesaj

sistem geri yüklersem bilgisayarımda arıza çıkabilir çünkü denedim hiç düşünmüyorum ikincisi ise kablosuz bir ortamda bağlandığımı bilmiyorum bana anlatınız nasıl bilirim üçüncüsü ise sinyal zayıflığı nasıl olur nasıl anlarım anlatınız dördüncüsü ise güvenlik duvarı kapalı açamıyorum çünkü açık/kapalı yrlerinde gölgelik var ve etkinleştire bastığımda etkinleşemiyor acaba bundan olabilirmi beşincisi ise güvenlik yazılımı bağlantısı nedir ve firewall ayarlarını nasıl yapabilirim tek tek resimli anlatımıyla anlatınız bana kolaylık gösteriniz detaylı bir şekilde anlatınız internete girdiğimde girdiğimde bazen açılıyor bazen açılmıyor mozilla firefox opera internet explorer hangisi olursa olsun hepsini denedim acilen yardım

nitec-84
14-04-2009, 14:47   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
270 mesaj

sistem geri yüklersem bilgisayarımda arıza çıkabilir çünkü denedim hiç düşünmüyorum ikincisi ise kablosuz bir ortamda bağlandığımı bilmiyorum bana anlatınız nasıl bilirim üçüncüsü ise sinyal zayıflığı nasıl olur nasıl anlarım anlatınız dördüncüsü ise güvenlik duvarı kapalı açamıyorum çünkü açık/kapalı yrlerinde gölgelik var ve etkinleştire bastığımda etkinleşemiyor acaba bundan olabilirmi beşincisi ise güvenlik yazılımı bağlantısı nedir ve firewall ayarlarını nasıl yapabilirim tek tek resimli anlatımıyla anlatınız bana kolaylık gösteriniz detaylı bir şekilde anlatınız internete girdiğimde girdiğimde bazen açılıyor bazen açılmıyor mozilla firefox opera internet explorer hangisi olursa olsun hepsini denedim acilen yardım

history83
14-04-2009, 16:36   |  #6  
Yıllanmış Üye
758 mesaj

bende de bu sorun var yaklaşık 1 haftadır.zaten yaklaşık 1 haftadır blgisayar ağırlaştı.bazen çok iyi işliyor ama çoğu zaman bağlanamıyor internete.ikinci,üçüncü vs. de ancak.sayfa görüntülenemiyor çoğu zaman.
"kablosuz bir ortamda bağlandığımı bilmiyorum bana anlatınız nasıl bilirim".
kabaca modemdemden bilgisayara eternet yada usb kablosu takılıysa kablolu modemdir kullandığın.

Fatih_ARMAĞAN
14-04-2009, 18:29   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj

sinyal zayıflığı derken  KAblosuz bağlantı tipi ilemi internete bağlanıyorsunuz ?
sinyal zayıf gelirse bu tip sorunlar olabilir diye öyle söyledim.

bilgisayarınızı sıkı bir trojan taramasından geçirin.