arkadaşlar pc açıldığında hiç bir problem olmuyor ama bir süre sonra internet bağlantısı gidiyor ne messenger açılıyor nede bir siteye giriyor bağlantı gidiyor. ama ağ bağlantılarında internete bağlı gösteriyor .ayrıca diğer pclerde bağlannıyor sadece bir tanesinde bağlanmıyor . benim bu sorunu çözmek için ne yapmam gerek?
ytarımlar için şimdiden teşekkürler
bağlantı sorunu
bu özellik ( bakın hata demiyorum artık türkiye4 internetinin bir özelliğidir) türkiyenni büyük bölümünü etkisi altına alan bi olaydır.bendede aynı sorun var.
yapacagınız: 440375i arayıp yaklasık yarım saat o sacma müziği dinledikten sonra derdinizi karsıdaki uzman(lıkla ilgisi olmayan) kişilere anlatmak yada ttnet sayfasından şikayet mektubu bırakmaktır.ve büyük bir ihtimal sizi ciddiye almalarıda biraz zaman alacaktır..
şimdi onu yapmadan çözemezmiyim? umarım öyle değildir de kendim çözebilirim çünkü aynı modemden aynı anda birden fazla pc internete giriyor sadece bir tanesi giremiyor
kardeş internet kartının sys hatası olabilr.
net kartını yeniden kurmayı dene...
yasak siteler için giriş ıp kulanıyorsan ıpler 3 er 5 er şekilli ayrıntılanabiliyor.
yani 4.1.1.1 sistemii 2 girişte 4.2.2.1 şeklinde değişebiliyor.
dsn işllemlerinde kullandığın ıp lerde dinamiktir. bunun nedeni yoğunluktan kaynaklanıyor. bu nedenle dns ıpsini değiştirmeyide dene..
67.159.56.86
212.156.6.7
4.1.1.1
208.065.222.222
208.065.220.220
bunlarıda dene...
bir de
güvenlik duvarını düzenle belki ordanda kaynaklanan bir sorun olabilir...
kardeş 4440375 i ara biraz ciddi konuş dikkate alınma şansın ve bununla birlikte deneyimli birine rastlama şansına göre sorunun çözülür. bendede aynısı olmuştu 3. aramamdan sonra olmadı. ama 3. aramamda adam bana lütfen sakin olun demişti.