bakalım kimin kafası çalışıyor
ben bitirdim.121 puan aldım.
5 boş 1 tanede son anda buldum ama yazamadan bitti := ) 121
Aldığım puanı orumsuz ekliyorum.
gazi9091. soruya kafam basmadı.nekine1. soru 2 sayıyı carp 2. sayıya ekle yani0 1(0*1+1=) 1(1*1+1=) 2(1*2+2=) 4(2*4+4=) 12(4*12+12=) 60
Son Düzenleme: _cypher_ ~ 18 Ocak 2009 03:12
bu testi iki kere çözmüştüm zaten, ilkinde 131 çıkmıştı sonrakinda 134 çıkmıştı. şimdi hiç denemedim, bakarsınız uçarım iyice
Bende 2 kere çözmüştüm. 1.sinde internet cafede yoğun müzik ve counter strike oynayan veletlerin bağırtıları arasında 136 çıkmıştı.. Heralde sakin bir yerde çözsem daha yüksek çıkardı diye düşünüp 1,5 yıl kadar sonra gecenin sessizliğinde odamda çözdüğümde gene 136 çıktı:s
Ben de biraz önce çözdüm. 139 çıktı
Tüm soruları sallasanız dahi 85-90 çıkıyor.
piRe_sen ucmusun abi yawTüm soruları sallasanız dahi 85-90 çıkıyor.
ordaki erroru sen mi ekledin yoksa warmiydi
ağam nittiniz siz yaa?
komplexe gircem haa..
khramn180 olmazs zaten 15 15 artıo max 175
97 çıktı , çok sallamasyon çözdüm , IQ böylemi ölçülür be
_cypher_180 olmazs zaten 15 15 artıo max 175e-mail kısmı " this is a photoshop " :D dikkatli tespit ama 15 - 15 artıyo max 175 :DSon Düzenleme: luqqa ~ 19 Ocak 2009 12:48
luqqae-mail kısmı " this is a photoshop " :D dikkatli tespit ama 15 - 15 artıyo max 175 :ole yazdıını gordum zaten fazla abartmasın die soledim ole
Buyrun sitenin en gerizekalısı benim heralde 115 çıktı.Ya bi kere eğri büğrü çizgilerle ,oklarla zarlarla zekamı ölçülür yaws .Adam gibi soru sormamişlar bi tane bile, ne öle okun sapına iki çizgi eklenmişi farkedince,üçgenlerin karelerin içlerine sokuşturdukları yuvarlaklara şeytan görmüş gibi gözümüzü dört açıp dikkat edince,şekillerin içi boyalı olanları ayırt edince ,ha bak yawrum işte sen şu kadar zekisin bumudur olay yani.Teessüf ederim,çok rencide oldum
pcwordBuyrun sitenin en gerizekalısı benim heralde 115 çıktı.Ya bi kere eğri büğrü çizgilerle ,oklarla zarlarla zekamı ölçülür yaws .Adam gibi soru sormamişlar bi tane bile, ne öle okun sapına iki çizgi eklenmişi farkedince,üçgenlerin karelerin içlerine sokuşturdukları yuvarlaklara şeytan görmüş gibi gözümüzü dört açıp dikkat edince,şekillerin içi boyalı olanları ayırt edince ,ha bak yawrum işte sen şu kadar zekisin bumudur olay yani.Teessüf ederim,çok rencide oldumyok kardeş estağfurullah yine iyi skor
pcwordBuyrun sitenin en gerizekalısı benim heralde 115 çıktı.Ya bi kere eğri büğrü çizgilerle ,oklarla zarlarla zekamı ölçülür yaws .Adam gibi soru sormamişlar bi tane bile, ne öle okun sapına iki çizgi eklenmişi farkedince,üçgenlerin karelerin içlerine sokuşturdukları yuvarlaklara şeytan görmüş gibi gözümüzü dört açıp dikkat edince,şekillerin içi boyalı olanları ayırt edince ,ha bak yawrum işte sen şu kadar zekisin bumudur olay yani.Teessüf ederim,çok rencide oldumIQ bu ayrıca zekilikle fazla bi alakası yok daha çok sayısal ve mantıksal zekayla ilgisi var, araştırırsanız IQ nun yanında EQ SQ gibi zeka çeşitleri de var