Warning: Unknown: failed to open stream: Permission denied in Unknown on line 0
777 yapın falan dediler chmodu mu ne yaptık şimdi de bu cıktı şuformu bi yükleyemeyecem .
not eğer bu soruyu da cevaplamassanız bu foruma ayak basmam bidaha
Warning: Unknown: failed to open stream: Permission denied in Unknown on line 0
777 yapın falan dediler chmodu mu ne yaptık şimdi de bu cıktı şuformu bi yükleyemeyecem .
not eğer bu soruyu da cevaplamassanız bu foruma ayak basmam bidaha
Dosya izinleri ilgili bir sorun oluşmuş olabilir. Sana tavsiyem kendi home dizinin içerisinde açacağın public_html isimli bir dizinde tüm bu işleri yapman. Tarayıcıdan buraya erişmek için ise http://localhost/~kullaniciadin/ yazman yeterli. Alt klasörleride verdiğim uri’nin sonuna ekliyebilirsin.
chmod dediğine göre, php tabanlı bir forum yüklemeye çalışıyorsun..
Öncelikle kendin localde mi test etmek istiyorsun? yoksa hosting hizmeti aldın,oraya kurarken mi bu hatayı veriyor?
hangi forumu yüklemek istiyorsun?
biraz daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırız
teşşekür ederim yardımlarınız için sorunu anladım sayılır. biraz parasal yani ilk önce bedeva hostlar falan kendimi deneyim falan dedim 4 5 tane denedimö hepsi başarısız .sorun bende değil onlarda yani para verirsen yaparız diyolar.(not her beleş host un bi sorunu var güvenmeyin ya da hep bana denk geldi arama yaptırdığımda bu sorunları sadece benim yaşamadı ğımda belirtmek isterim)bana adam gibi bi domin veren biyer söyler misiniz ? bide şu site temaları falan smf farketmez ceşitliliğin olduğu deneme sansımın olduğu bi yer de söylerseniz sevinirim.ne yapalım denemelerizi paralı hostlarda yapcaz ..