Arkadaşlar bal deresi balını araştırmak için sitesine girdim daha sonra sipariş et bölümüne bakarken hiç bilgi doldurmadım farkında olmadan şipariş et butonuna tıklamışım fakat hiçbir bilgi yok :) Neyse bi baktım siparişiniz onaylanmıştır dio neye göre onayladıysa :)) Sadece İp adresim ve Saat yazıyordu bilgilerde herhalde bi sakata gelmeyiz :D İstemiyorum ben o balları pardon balcıkları :)
Bal Deresi Balı Şiparişimi Nasıl Kabul Eder :D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj
Arkadaşlar bal deresi balını araştırmak için sitesine girdim daha sonra sipariş et bölümüne bakarken hiç bilgi doldurmadım farkında olmadan şipariş et butonuna tıklamışım fakat hiçbir bilgi yok :) Neyse bi baktım siparişiniz onaylanmıştır dio neye göre onayladıysa :)) Sadece İp adresim ve Saat yazıyordu bilgilerde herhalde bi sakata gelmeyiz :D İstemiyorum ben o balları pardon balcıkları :):D :D IP adresinden adresi bulup geliyorlarmış birde :D
Efendim biz bal siparişi aldık bu adresten onun için gelmiştikte.. :D :D
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
171 mesaj
Valla ya olmaz ama sonra kendi kendime ya olursa şüphesine düştüm :D Kandırıldım :)) Abi orada yılzdızlı alan var 1 tanesini bile doldurmadım kabul etti TTnetde 1 harf eksik olsun kabul etmiyo :D
OP Yıllanmış Üye
171 mesaj
http://www.balderesi.org/siparis.html adres burası :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj
5 kavanoz şekerli suyun gelmez bi bilgi yok zaten rahat ol.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Madem istemiyon sitede ne işin var yaf .D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Ya babam yemiş süper diyo harbi bal mı şimdi bu?
OP Yıllanmış Üye
171 mesaj
OP Yıllanmış Üye
171 mesaj