Ballmer'a göre Windows 8 uçuyor!

CHIP Online
12-01-2012, 16:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Henüz sadece önizleme sürümü indirilmeye sunulan Windows 8'den müthiş haberler gelmeye devam ediyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ball ... 8-ucuyor_31360.html

Resimlerle: Windows 8'in artıları, eksileri

Microsoft uzun zamandır kendisini yeni projelerine adamış durumdaydı. CES 2012 fuarı ise medya tarafından heyecanla takip ediliyordu.

Microsoft'un patronu Steve Ballmer, Windows 8 hakkında en çok merak edilen sorulardan birinin cevabını da, yine CES etkinliği sırasında verdi: Windows 8 Geliştirici Önizleme sürümü, bugüne kadar kaç kişi tarafınfan indirildi?

Ballmer'a göre, şu anda dünya üzerinde 500 milyondan fazla bilgisayar Windows 7 işletim sistemi kullanıyor ve bu bilgisayarların hepsi Windows 8'i de rahatlıkla çalıştırabilecek. Ballmer, Windows 8'in 2011 Eylül ayında kullanıcıların indirmesine açılan önizleme sürümünün, şu ana kadar üç milyon farklı tekil kullanıcı tarafından indirildiğine değindi.

Tüm konu: Ballmer'a göre Windows 8 uçuyor!

Resimlerle: Windows 8'in artıları, eksileri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7'de değişmesini istediğiniz en önemli özellik nedir?

erkan1994
01-02-2012, 13:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj

windows 7 de değişmesini  istediğim bir özellik service pack sp1 deki gibi çok küçük ve az yenilik değil service pack sp2 de çok büyük yenilikler ile windows 7 yi taçlandırmak olmalıdır bence ve windows 7 sp2 çok büyük bir güncelleme ve yeni özellikler yenilikçi olmalı yoksa böyle sp1 gibi olmasın burdan duyuruyorum microsoft'a sesimi duy dediklerimi aynen yap şaka bir yana iyi bir şirket şu microsoft ilerde eğitimimi tamamladıktan sonra microsoft da beni alırsa kabul ederse çalışmayı da düşünmüyor değilim düşünüyorum ben şimdiden.

Kapalı Hesap (154666)
01-02-2012, 17:12   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj

Bence üfürüyodur.