Bambaşka bir Facebook dünyası

CHIP Online
01-06-2011, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Cepte Facebook keyfi: Android, iOS, Symbian, bada ve diğerlerinde Facebook kullanmak...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bamb ... -dunyasi_26939.html

Resimlerle: Facebook profilinin 10 yaratıcı kullanımı!

Facebook'suz bir telefon? Düşünelemez... Her ne kadar mobil Facebook bilgisayarda kullandığımız Facebook gibi olmasa da vazgeçilmezlerimizden. En iyi Facebook uygulamalarını ve farklarını sizin için araştırdık...

Durum güncellemeleri, mesajlar, resim yüklemeleri... Doğru telefon ve doğru program ile her zaman her yerde Facebook keyfini doruklarda yaşayın. CHIP Online sizin için doğru telefonları doğru programlar ile araştırdı.

Önemli olan işletim sistemi
En önemli Facebook kriterlerinden biri işletim sistemi... Çünkü telefondan telefona, daha doğrusu işletim sisteminden işletim sistemine Facebook uygulamalarının performanslarında birçok fark bulunuyor. Örneğin Samsung Star 2'deki Facebook'ta yapabilecekleriniz sınırlı iken bir Apple iPhone 4'te ya da güçlü bir Android cepte neredeyse bilgisayarınızdaki gibi Facebook kullanabiliyorsunuz.

İlerleyen sayfalarda Android, iOS, bada veya Symbian gibi önemli sistemlerdeki Facebook  uygulamalarının incelemesini bulacaksınız.

Tüm konu: Bambaşka bir Facebook dünyası

Resimlerle: Facebook profilinin 10 yaratıcı kullanımı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: En iyi Facebook uygulaması hangi işletim sisteminde?

aysedundarr
01-06-2011, 13:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,076 mesaj

İphone'dan face girmek bilgisayardan daha keyifli, iphonedan sonra bilgisayarı açmaya gerek bile duymuyorum.

microfrost
01-06-2011, 15:38   |  #3  
Yıllanmış Üye
223 mesaj

Facebook yakında kendi oturum açma cihazını üretip satarsa şaşırmam.

endlessnight
02-06-2011, 14:41   |  #4  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj

olabilir neden olmasın.

emre_8758
05-06-2011, 00:07   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

Bada'da sohbeti birtek palringo'da değil, facebook uygulamasında da yapabiliniyor. Yanlış bir bilgilendirme olmuş !