Cepte Facebook keyfi: Android, iOS, Symbian, bada ve diğerlerinde Facebook kullanmak...
Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bamb ... -dunyasi_26939.html
Resimlerle: Facebook profilinin 10 yaratıcı kullanımı!
Facebook'suz bir telefon? Düşünelemez... Her ne kadar mobil Facebook bilgisayarda kullandığımız Facebook gibi olmasa da vazgeçilmezlerimizden. En iyi Facebook uygulamalarını ve farklarını sizin için araştırdık...
Durum güncellemeleri, mesajlar, resim yüklemeleri... Doğru telefon ve doğru program ile her zaman her yerde Facebook keyfini doruklarda yaşayın. CHIP Online sizin için doğru telefonları doğru programlar ile araştırdı.
Önemli olan işletim sistemi
En önemli Facebook kriterlerinden biri işletim sistemi... Çünkü telefondan telefona, daha doğrusu işletim sisteminden işletim sistemine Facebook uygulamalarının performanslarında birçok fark bulunuyor. Örneğin Samsung Star 2'deki Facebook'ta yapabilecekleriniz sınırlı iken bir Apple iPhone 4'te ya da güçlü bir Android cepte neredeyse bilgisayarınızdaki gibi Facebook kullanabiliyorsunuz.
İlerleyen sayfalarda Android, iOS, bada veya Symbian gibi önemli sistemlerdeki Facebook uygulamalarının incelemesini bulacaksınız.
Tüm konu: Bambaşka bir Facebook dünyası
Resimlerle: Facebook profilinin 10 yaratıcı kullanımı!
- iPhone için Facebook
- Android ve Symbian için Facebook
- bada ve diğerleri için Facebook
- Tavsiye1 : Ucuz Facebook keyfi için LG Cookie Plus
- Tavsiye 2 : Ortalama bütçelere Samsung Wave S8500
Kaynak: www.chip.com.tr
Tartışıyoruz: En iyi Facebook uygulaması hangi işletim sisteminde?