Tabiki. Virsüten koruma para tuzağı biraz ama exe dosyası oynatmadığı için birazcık daha güvenli. Sevgili PC, Microsoft fan boyları. :)Arkadaşım, bence PlayStation, Apple forumlarına geri dönmen forumdaki insanların akıl sağlığı için iyi olacak. Zira adamı deli ediyorsunuz. Adam size tercih meselesi demiş siz hâlâ şuraya virüs bulaşmıyor şurada daha çok oyun var şu daha kaliteli diye zırvalıyorsunuz.
Bana Bir Notebook Önerebilirmisiniz!
- 1
- 2
Yok arkadaş yok, ben pes ediyorum. En iyisi konsoldur, en iyisi macbook produr. Yunan mitolojisini en iyi anlatan oyun God of War'dır. PS3'ün grafikleri her zaman daha iyidir. Tamam mı ? Yoksa başka türlü susmayacaksınız.
kobalt67 arkadaşım öncelikle en iyisini yapmışsın bu arkadaşı susturarak al benden de o kadar.
TheKingHearth kardeşim bazıları konsol sever, bazıları pc, bazıları laptop, zevkler tartışılmaz kardeşim. Adam senden notebook önerisi istiyor sen kalkmış konsol diyorsun yardımcı olmuyorsun konuyu iyice batırıyorsun.Lütfen bu tür şeylere dikkat edelim.
Anaa! Bunları diyince cidden susuyormuş :D Önce düşünemedimki adam dalga geçtiğimizi falan anlar diye :D Cidden beyninin yalnızca bir kısmı çalışıyor demekte hakkımız var. Windows kullanıyoruz deyince fan oluyor, konsol ve apple'dan nefret ediyoruz mu sanki ?? Neyin kafası anlamadım :D
Son olarak webcik sen MSI'ın notebook'unu al konu uzamış gitmiş
- 1
- 2