benim bilgisayar için esaslı bir güvenlik yazılımı azım MSDos ortamında dahi gecilmiycek bir yazılım bilen varmı yetresiz olsada ben sadece bir isim verin benn gerekli şekilde kodlarıyla oynarım.Şimdiden teşekkürler
bana güvenlik duvarı lazım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bana Zone alarm dan daha iyisi arsa onu onerin cünki zone alarmda gecmenin yolunu bilen bir arkadaş var
Bende Zone Alarm kullanıyorum :)) Diğerlerinden de kullandığım oldu ama pek açmadı doğrusu..Bana göre en iyisi yine Zone Alarm..
herkese tesekkur kendinize iyi bakın
Yaw arkadaşlar yazılımsal Firewall'a bu kadar güvenmeyin.Gerçi yüklemenizde fayda olmaz diyemem ama asla tam güvende olmazsınız.Size tavsiyem XP SP2 ile gelen firewall 'a güvenin,sık sık "netstat" ile portları ve açık bağlantıları gözleyin,yabancı adresleri gördüğünüz zaman onu iptal edin.
İlla ben extra firewall yükleyeceğim diyenler için ZoneAlarm 'a +1
Zone alarm ve sygate şu an en iyileri ama zone alarm banada pek iç açıcı gelmedi
beyler hazır böyle bir konu açılmışken bende zoom x4 var bildiğiniz üzere modem güvenlik duvarı var sizce yeterlimi yoksa zone alarm tarzı program kullanmalımıyım.
Bence kullandıklarım içinde işini en iyi yapan zone alarum ama kansav ın da dediği gibi windows xp ye sp2 yi yükledikten sonra buna gerek de kalmıyor.
Birde zone alarm kullanırken de ayarlamaların iyi yapılması lazım.Yoksa ha güvenlik duvarı kullanmışsın ha kullanmamışsın bi işe yaramıyo.Ben zone alarm ın son sürümünü öneririm.Hatta kendisi antivirüs yazılımınız yoksa zone alarm kendi antivirüs yazılımını etkinleştiriyo.Bu antivirüs eklentisi fazladan özellikmi derseniz bence değil.Hatta gereksiz bile.
Neyse kolay gelsin
bence firewallara bu kadar güvenmeyin firewal ı yapanda insan bunu gecmenin yolunu elbet biliyor arkadasın biti sp2 falan demiş sp2 ye güveniomusun arkadasım sp2 pc ni altüst etmekten baska hiç bi işe yaramıoo sp2 yede güvenmeyin en en iyisi zone alarm olmassa sygate oda olmassa outpost pro