Ben yeni bi oyun arıyorum. GTA nın türkçe yaması Var mı? Bide ben nfsu da daha %66 dayım bana oyun bitti dedi. Bide Önerdiğiniz oyunun amacını söylerseniz çok makbule geçer şimdiden sağolun
BANA OYUN ÖNERİN
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Öncelikle sana Dungeon Siege 2 yi öneriyorum mistik bir havada zindanların tek hakimi molmak istersen bu role playing tam sana göre ayrıca NFSU2 kadar seni sarcak bir başka oyun da Juiced onu da tavsiye edrim tabi oynamadıysan...
Walla ben strateji cym.
O yüsden de Red alert ve Empire Earth ı tavsiye ederm :D
Oyun isteyene oyun çook!
1)GTA nın %100 Türkçesi var benim bildiğim google a yaz bulursun site ismi bilemiyorum.
2)FPS olarak "Call of Duty" veya "SWAT 4" Call of Duty II.Dünya savaşını konu alıyor iyi bir yapım ve benim hastalığım. SWAT 4 ü şundan önerdim. Counterin de_dust haritasını grafikleri çook güzel şekliyle gördüm yâni "lüküs Counter"
3)TPS olarak bildiğim kadarıyla "MAX PAYNE 2","PUNISHER" ve "LotR:RotK" kaliteli oyunlar..Max Payne'yi ve Return of the King' bilirsin. Punisher biraz sadist bir oyun ama oynayan var...
4)Yarış olarak "JUICED" iyi bir oyun. Fakat Most Wanted'i bekle derim çünkü ben pusudayım
nfsu oyun bittimi dedi yoksa oyunmu vermiyor.eğer oyun vermiyorsa arabana nos tüpleri yükle ondan sonra oyun verecektir.bendede aynı şeyi yaptı 3-4 tane nos tüpü taktım tekrar oyun vermeye başladı ve oyunu %100 de bitirdim ama wide body kiti açamadım.bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?
strateji yazmayı unutmuşum
Strateji konusunda LotR the batte for middle earth Benim Hayatımda Gördüğüm En İyi Strateji Oyunu... Eğer LotR fanıysan oyna "bunu geç" diyorsan empire earth 2 güzel bir oyun fakat biraz ağır.
watertightboy arkadaşım oyun problemin için oyun forumunun geçmiş konularına bak "onkan" arkadaşımın soruları var aynı konu..
alıntı:
Gönderen : watertightboynfsu oyun bittimi dedi yoksa oyunmu vermiyor.eğer oyun vermiyorsa arabana nos tüpleri yükle ondan sonra oyun verecektir.bendede aynı şeyi yaptı 3-4 tane nos tüpü taktım tekrar oyun vermeye başladı ve oyunu %100 de bitirdim ama wide body kiti açamadım.bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?
wide body kiti bende açamadım ama diğer arabalarla kapışarak kazanabilirsin ben öyle yaptım
fps olarak star wars republic commando
strateji warhammer 40k dawn of war
rpg star wars knights of the old republic 1,2
shadycolossus'a yarış konusunda katılıyorum.JUICE.oyunda gerceklık hat safhada ve acaip gerilim dolu(bence) sacımı basımı yolacağım anlar oluyo.kesinlikle oynamalısınız.Call of Duty 2gunde bitti ve ck uzuldum.CoD super sımdıye kadar oynamadıysan CoD'dan daha actıon bi tercih olamaz.