Arkadaşlar ben Şavaş oyunu manyagıyım sizden bildiginiz bir şavaş oyunu varsa söylerseniz sevinirim oyun şu kraterlerde olmalı;
1.Her türlü şavaş aracı kullanılacak özellikle uçaklar
2.kan olacak ve silahlar gerçege uygun olacak+
3.güçlü bir yapay zekaya sahip olcak
4.Ülkeler arası savaş olacak(içinde türkiye bulunsun)
5.her ülkeye özgü teknoloji olacak +
şimdiden teşekkür ederim.+ koyduklarım olmasada olur.
BANA ŞAVAŞ OYUNU BULURMUSUNUZ?
Worls in Conflict guzel bır oyun onun dısında medieval var.
RISE OF NATIONS'ı anlatmışsın ama strateji oyununda fazla kan bulamazsın.. Kan ile ne anlatmak istediğini tam bilemiyorum tabi.. Ama adam yere düşünce, ölünce düştüğü yer biraz kırmızılaşır, işte stratejideki kan..
aynen öyle. Kan dersen C0D 4 veya Crysis oyna derim.
Borga-xaynen öyle. Kan dersen C0D 4 veya Crysis oyna derim.Cod4 veya Crysis olmaz.İcinde Turkiye olsun diyor.Turkiye olmazsa olmazların arasında yanında + yok cunku.Borga icinde Turkiye olan bisiler bulmalısın.Cunku arkadasın kriterleri var.Yoksa begenmez felan masulü sen olursun.
crysis derim ben hertürl aracı kullanıyorsun ve birçok silah çeşidi var.kan desen dizboyu...
TEŞEKKÜR EDERİM AMA BU OYUNLARI ZATEN OYNUYORUM KİBANA KEŞFEDİLMEMİŞ OYUN LAZIM TÜRKİYE OLMASADA OLURDA TÜRKİYE OLMADAN KİMİN HOŞUNA GİDERKİ
oynadığm oyunlarr hepside süper
dozen
global storms
tactical ops
farcry
sign of vietnam
kocadag43KARDEŞİM GİT IRAĞA SAVAŞ Oyani.öyle bi oyun bulursan bize söyle bizde kaçırmayalım.
kocadag43KARDEŞİM GİT IRAĞA SAVAŞ OSüper dedin
Kabus 22 de kan ağırlıklı vardı galiba. hem Türkiye'de ama çok kullanışlı değildi...
company of heros mükemmel bi strateji oyunu makinan iii se dene derim ama senin beklediğin gibi değil hem bu saydığın özellikleri bi oyun altında toplaman için kendin bi oyun yapmalısın command and conquer +zero hour - warhammer
:) ekmek var yenmi?
saka saka ama oynayacagini oynamissin ne kaldiki piyasada?
:)))
C&C tiberium'u oynamaya devam et, benim gibi foruma da bakmassın artık.
Empire Earth'ta da güzel uçaklar var onu da beğenmiştim ben.
istediğin şartlarda oyun yoq benim bildiğim
At & Kılıç (mount & blade) diye bir oyun var Türkler yapmış. İlkte Kılıç, Kalkanlı bir FPS ama modu var Firearms diye Tüfekler geliyor. Baya güzel kan dersen kılıcı vurdunmu böbrekleri kılıca dolanıyor ;) (nasıl benzetmeyse)
Böle Bir Online Oyun Çıktı.Warrock Online Grafikler Son Derece Harika İstersen İndir.(423Mb)Ben Biraz Oyundan Bahsedeyim,Counter Strike Online Gibi Ama Burda Gerçek Savaş Yapıyorsunuz.Dediğim Gibi Grafikler Son Derece Harika,Ve Sitesi www.warrock.net Yabancı Olduğu İçin Üyelik Alımı Kolay Değil.
:))) COD4MW GİBİ savaş Oyunumu Var Bu dünyada Korku,kan,sitrez. Ne ararsan Var
(NOT: 2 Günde Bitti :D:D:D )
Eşekler Bile Yardım Ediyor : http://img258.imageshack.us/img258/3607/cod4bv4.jpg
sen ne yaptın be koçum böle oyun olsa ben kendimi atarım
bir dostaynen katılıyorumkocadag43KARDEŞİM GİT IRAĞA SAVAŞ Oyani.öyle bi oyun bulursan bize söyle bizde kaçırmayalım.