sabaha karsı arkadastan ıngılızce bır maıl geldı bende anlamadıgım ıcın turkce ıngılızce sozluk programı aramaya kalktım sabah sabah . oda daha karga kahvaltısını etmeden bız vırusu yedık . bu sıte gercektende zararlımı gercekten merak edıyorum .
ayrıca bana adam akıllı cevırı yapan mumkunse free bır yazılım varmı temız guvenılır olsa ıyı olur .
bana temiz virüssuz bır sozluk lazım
google çeviriye giro nasıl bır program . googlenın bır eklentısımı bı bakayım . sabah sabah vırusle karsılasmıstım . sozluk ararkene bıde baktın enee oda ne . hemenn ıllakı mechul sıtelerde art nıyetlı fesat musluman olmayan bır ınsan ıcıne zararlı hasere aynı kendısı gıbı bısıler koyuyor .
-----------------------------------------------------------------------------------
google cevırı harıka ımıs .kelıme kelıme cevırmeden kurtuldum :D dıger arkadasın onerdıgı program ucretlı . sozlugede para verırsek artık :D
konu kılıt .Son Düzenleme: _eFeKenTLi_ ~ 10 Aralık 2009 10:51
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
sametran , simka , çeviri proçeviri , babylon bu 4 programı öneririm hepsini deneyin hçeviri konusunda en iyi 4 program
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
o nasıl bır program . googlenın bır eklentısımı bı bakayım . sabah sabah vırusle karsılasmıstım . sozluk ararkene bıde baktın enee oda ne . hemenn ıllakı mechul sıtelerde art nıyetlı fesat musluman olmayan bır ınsan ıcıne zararlı hasere aynı kendısı gıbı bısıler koyuyor .kardesim o programların hepsinin tam sürüme çeviren patchi var merak etme
-----------------------------------------------------------------------------------
google cevırı harıka ımıs .kelıme kelıme cevırmeden kurtuldum :D dıger arkadasın onerdıgı program ucretlı . sozlugede para verırsek artık :D
konu kılıt .