tv kartı problemimle ilgilenirseniz sevinirim
bana yardım edecek yokmu?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Tv Kartının Problemini Yazarsan Yardımcı Oluruz :)
tamam ilgileniriz de sorun ne ?
daha açıklayıcı olurmusun
biz müneccim değiliz
alıntı:
Gönderen : haruntv kartı problemimle ilgilenirseniz sevinirim
Hımmm canı sıkılmış olabilir veya en son izlediğin defileden sonra kendine gelememişte olabilme ihtimali var.Veya dur! Buldum yook yok bulamadım
yaw siz anlamamışsınız soru zaten orada yazıyor
alıntı:
bana yardım edecek yokmu?
evet var
Psikolojik bunalım mı yoksa havalar ısındı da hararet mi yapmış?
alıntı:
Gönderen : haruntv kartı problemimle ilgilenirseniz sevinirim
sanırım problem sadece tv kartında deil..senin kasana komple bi bakım yaptırman lazım..
geyik dedin mi memlekette kıpırdayacak yer bulamıyon yani. çocuğun profiline bakarsınız sorunuyla ilgili başlık açmış. ama yardım eden olmamış herhalde.
bende sizi geyiğe almamak için zor tutuyom kendimi.
YAZIKTIR GİTMEYİN ÜSTÜNE SİZDE Bİ ŞEY BİLİYOM DİYE GEÇİNİYONUZ Bİ YUARDIMCI OLAMADINIZ [:o)]
alıntı:
Gönderen : ScarebleYAZIKTIR GİTMEYİN ÜSTÜNE SİZDE Bİ ŞEY BİLİYOM DİYE GEÇİNİYONUZ Bİ YUARDIMCI OLAMADINIZ [:o)]
Olduk yaHem geyiksiz hayat olurmu.kod kod kod nereye kadar
alıntı:
Gönderen : karamuratalıntı:
Gönderen : ScarebleYAZIKTIR GİTMEYİN ÜSTÜNE SİZDE Bİ ŞEY BİLİYOM DİYE GEÇİNİYONUZ Bİ YUARDIMCI OLAMADINIZ [:o)]
Olduk yaHem geyiksiz hayat olurmu.kod kod kod nereye kadar
azımıdan salyalar aka aka kod yazmaktan anamız agladı zaten azcıkta ren geyigi olsa ne olur olmasa ne olur
Bu kadar insan şu sorunlu gence bi çözüm bulamadık bea, yazık yani...
Tam Geyik Topici Oldu haa :)
küstü adam yaa sesi soluğu cıkmıyo walla küstürdünüz adamı ne var yani yardım istediyse...
"Bir daha yardım istemem; KÜSTÜÜÜÜÜĞÜÜÜM KÜSTÜÜÜÜM;
Yardım edicem desende KÜSTÜÜÜÜÜĞÜÜÜM KÜSTÜÜÜÜM.........."
Ya şaka maka bu sorun baya okunuyo, bi zahmet "benim kendimin bizzat" ;) açtığı Laptop Harddiski ve Salt PIO vs. UDMA konularını da bi okusanızda bi yorum yapsanız iyi olurdu bea.. Hadi kolay gele....