Arkadaşlar kullanımı kolay bi banner programı adı veya linki verebilirmisiniz.
Banner programı
sana swf quickerı bide anime fx i tavsiye edebilirim ikisndede oldukça güzel banerler ortaya çıkıyor. ancak swf uzantılı işini görür umarım.
koaly gelsin
ya flasha gerek yok photoshopta çok güzel bannerlar yapabilirsin www.hayalce.net te örnekleride var bnden sölemesi öle programları boşuna indirme(flash tan bahsetmiom tabiki)kota na yazık
valla çok sağol site için photoshopu iyi anlatmış
arkadaşım biz bilgisayar atölyemizde sothink glanda programını kullanıyoruz
kullanım çok kolay zaten proramı açtığında bunner-buton-album gibi seçenekler sunuyor
arkadaşım bu programın linki varmı güvenebileceğimiz he?Ben pek güvenmiyorum.
arkadaşım güvenemediğin ne ? pek anlayamadım
bence bu program güzel ama isteklerini tam anlamıyla karşılarmı bilemem bizim için yeterli oluyor biz web tasarımı dersimizde bu programı öğreniyoruz
ayrıca bu programı öğretmenimiz dağıttı bence bir dene
ayrıca indireceğin 15 günlük sürümü tam sürüm yapmak için programı kurduktan sonra indirdiğin zip'teki tüm dosyaları sürükle ve program files ta source tec in içindeki sothink glanda klasörünün içine bırak böylece tam sürüm yapmış olursun
programda takıldığın bir yer olursa yardımcı olabilirim
kolay gelsin :)
sana swftext diye bir program var onu öneririm. http://www.inndir.com/program.php?id=31203 buradan indirebilirsin. tam sürüm fiyatı 39.95 $..ama serialını bulmak çok kolay....
Her pc De ps mutlaka vardır ps pc de var ise başka prgram aramaya gerek yok
ps De Ctrl N De istediğn olcude yeni bi sayfa yarat sonra yandaki araclarla sayfanı duzenle bykudo@gmail.com yardımedebilrm istersne