BartPE açıklama lütfen

HPQ-User
02-08-2008, 16:27   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

mystical93 sormuş:
Ben BartPe ile windowsu cdden başlatmak için cd hazırlamak istiyorum. Fakat nasıl hazırlanacağını bilmiyorum. Bunu biri anlatırsa çok ii olur. Resimli olursa daha da ii olur. Ayrıca xp cd  orijinal olmak zorunda mı?? Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler..

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
..........

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)

bektash
02-08-2008, 16:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

Evet xp orjinal oLmak zorunda aksi halde sürekli uyarı alırsın microsoftun güncellemerini ve wmp 11 gibi eklentileride kullanamazsınız .
bunun icin googleda legal_xp aratırsanız bi cok sonuc bulabilirsiniz.

BartPe Cd Yapımı İçin TıkLa

SAİNT
02-08-2008, 16:36   |  #3  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

illegal xp tasvif etmiyoruz ikincisi cd üzerine kurulu bir cd başlatmak uzun vadede pek iyi olacağını dşünmüyorum gelelim nasıl yapacağına bilmiyorum ama googleye bu istediğinini yazarsan resimli diyerek bir çok bilgiye ulaşırsın benim tercihim kurulu bir düzen eğer cd başlatma isteğin sende başkalarıda pc oturuyor ise eğer pc kurcalanmasını istemiyorsan biostan pc şifre koyabilirsin

Feel Good
02-08-2008, 16:36   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,688 mesaj

işte bende korsan xp var ve format attıktan sonra legal hale getiriyorum. Bu korsan xp ile yapabilir miyim?

bektash
02-08-2008, 16:39   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

Uğrasmana degmez.

Feel Good
02-08-2008, 16:40   |  #6  
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
saint
illegal xp tasvif etmiyoruz ikincisi cd üzerine kurulu bir cd başlatmak uzun vadede pek iyi olacağını dşünmüyorum gelelim nasıl yapacağına bilmiyorum ama googleye bu istediğinini yazarsan resimli diyerek bir çok bilgiye ulaşırsın benim tercihim kurulu bir düzen eğer cd başlatma isteğin sende başkalarıda pc oturuyor ise eğer pc kurcalanmasını istemiyorsan biostan pc şifre
ya ben bilgisayarım çökünce kullanacağım bir cd yapmaya çalışıyorum. Yani şifreyele ilgisi yok. İlgilendiğin için saol!

SAİNT
02-08-2008, 16:46   |  #7  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

eğer gerçekten çok önemli bilgilerin varsa bunları makul şekilde dvd çekebilirsin yada harici bir hdd inan bu yapılan cdler hiç iyi sonuçlar doğurmuyor nette gerçekten iyi bilgilerin olmasıyla birlikte kafadan atma bilgilerlede yalan yanlış bir sürü paylaşım var benim başımdan geçti senin gibi bir tane xp cd yapmaya çalıştım nasıl yapılacağınıda buldum resimli ama 4 tane cd çektim hepsi fiyasko en sonunda böyle şeylerden uzak durmaya karar verdim çünkü sistemimde onarılmaz hatalara sebep veriyordum kıl payı kurtuldum

Feel Good
02-08-2008, 17:57   |  #8  
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
saint
eğer gerçekten çok önemli bilgilerin varsa bunları makul şekilde dvd çekebilirsin yada harici bir hdd inan bu yapılan cdler hiç iyi sonuçlar doğurmuyor nette gerçekten iyi bilgilerin olmasıyla birlikte kafadan atma bilgilerlede yalan yanlış bir sürü paylaşım var benim başımdan geçti senin gibi bir tane xp cd yapmaya çalıştım nasıl yapılacağınıda buldum resimli ama 4 tane cd çektim hepsi fiyasko en sonunda böyle şeylerden uzak durmaya karar verdim çünkü sistemimde onarılmaz hatalara sebep veriyordum kıl payı
tamam gerçekten saol! DVD'ye çekmeye karar verdim..

ikicihan
29-09-2008, 18:30   |  #9  
Taze Üye
7 mesaj

http://ikicihan.com/bilgisayar/kurtarmavebakimcdsi/indir/

Feel Good
29-09-2008, 18:44   |  #10  
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj

Konuya mesaj yazarken konunun açılış tarihine bakın ve daha sonra mesaj atın! Bu konu açılalı 2 ay oluyor neredeyse ayrıca ben açmıştım bu konuyu ve sorunumu çözeli çok oldu.