Baş dönmesine ne iyi gelir

neiyigelirki
17-08-2016, 12:50   |  #1  
neiyigelirki avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

Baş dönmesine ne iyi gelir. Baş dönmesi nasıl geçer bu soruların cevabını arayacağız. Başım dönüyor ne yapmalıyım dediğinizi duyar gibiyim. Doğal bitkisel çözümlerle baş dönmesinin üstesinden geleceksiniz.

Baş dönmesi, ayakta yada yatakta yatarken her şeyin etrafında dönüyor duygusudur. Yani baş dönmesidir. Baş dönmesi kulaktaki denge merkezinde oluşan sorunlarla ortaya çıkıyor. Kulakta insanın dengesini sağlamasına yardımcı olan küçük sistemler mevcuttur. Baş dönmesi beyin ile ilgili bir sorunun habercisi belirtisi olabilir. Baş dönmesi devamlı belirli aralıklarla devam ediyorsa bir doktora gitmekte yarar var. Baş dönmesinin nedenlerini ve çözümlerinin bu yazımızda ele alıyoruz. Baş dönmesi tansiyon iniş ve çıkışlarında sinir ve stres sonucunda ortaya çıkabilir. Böyle durumlarda oturup baş dönmesinin geçmesini beklemek en iyi çözümdür.

Kişniş tohumu bir çok soruna çare olmakla birlikte vertigo yani baş dönmesi sorununa da çözüm olabilir. Kişniş tohumunu bir gece suya koyun ve sabaha kadar bekletin sabah uyandığınızda suyu süzün ve şeker ekleyerek için. Şeker eklemek zorunda değilsiniz ama tadını iyileştirir. Bu çözüm baş dönmesi sıkıntısı sürekli olanlar içindir. Ani baş dönmelerinde de kullanabilirsiniz. Hazır bekletilmiş kişniş tohumunuz varsa.

BAŞ DÖNMESİ NASIL GEÇER
;
LİMON


Limon baş dönmesi sorununuza çare olabilir. Limonun suyunu sıkınız içerisinde bir tutam tuz ve karabiber atınız. Bunu her gün düzenli olarak tüketirseniz baş dönmesinin önüne geçebilirsiniz. Aynı zamanda limon ve karabiber tüketimi bağışıklık sistemini güçlendirir.

BADEM VE KARPUZ ÇEKİRDEĞİ

Badem ve karpuz çekirdeği vertigo yani baş dönmesine çözüm olabilir. 8 badem ve 8 karpuz tohumunu bir çorba kaşığı su ile bir gece bekletin. Ertesi gün ıslanmış badem ve karpuz çekirdeğini ezin. Bir tavada biraz tereyağı ekleyerek kavurun. Süt ilave ederek bu karışımı bir hafta boyunca tüketin baş dönmesi sorununuz ortadan kalkacaktır. Yaşam kaliteniz yükselecektir.

Baş dönmesi yani vertigo basit bir sorun olabilir ancak sürekli tekrar etmesi yaşam kalitesini düşürür. Bir kaç saatte bir oturup durmak zorunda olmak kimsenin isteyeceği bir durum değildir. Sürekli tekrar eden vertigo büyük problemlerin habercisi olabilir bir doktora muayene olmakta yarar var. Sakin bir hayat sürmeniz baş dönmesini ortadan kaldırabilir. Eğer sürekli stres altında iseniz baş dönmesi vücudunuzun bir alarm belirtisi olabilir

Kaynak :Baş dönmesi nasıl geçer