Arkadaşlar sorun dün gece firefox'un sevgili 3.0.7 sürümüne otomatik yükseltilmesiyle başladı. Güncelleme sonrası yeniden başladığında hiçbir tema, eklenti vs. çalışmadı. Ardından yeni eklenti kurmaya çalştığımda (eskilerini kaldırıp) 203 hatasını aldım. Sitesine girip bazı çözümler aradım extensions.ini, extensions.cache, extensions.rdf gibi 3 dosyayı %appdataz<mozilla<firefox<profile kalsöründen sildim bir şey değişmedi. Sonra gene çözümlerden diğeri olan profile dosyasını silmeyi denedim gene bir şey olmadı. Sonra her türlü incik ve cıncığıyla birlikte firefox'u kaldırıp yeniden 3.07 sürümünü sitesinden indirip kurdum. Bu sefer de yüklediğim üçüncü eklentide bu sürümle uyumlu değil hatası verdi. Demek istediğim şu; mesela önce site launcher ve taboo eklentisini yüklediğimde ikisinede eywallah diyor ve 3. eklenti -mesela- easy dragtogo yu yüklediğimde bu sürümle uyumsuzdur diyor. İşin garip tarafı bu; mesela bu yükleme sırasını tersine çevirdiğimde yani son olarak site launcher ı yüklediğimde bu sefer de site launcher için bu sürümle uyumlu değildir diyor. Bir çok eklentiyle varyasyonu denedim ancak hep sonuç böyle. Buarada about:config yazıp "extensions.checkcompatibility" girdisini ekleyip false yapsamda gene bu uyumsuzluk uyarısını alıyorum. Ve 2 eklentiyle bu meretin hiçbir keyfi yok açıkcası. Biraz uzun oldu ama olası bir çözümünüz varsa yaptıklarımı bilerek ona göre bir şey söylersiniz diye uzattım...