masaüstü bir bilgisayarım var içersinde XP sp3 1 GB ram 256 mb ekran kartı 2.00 ghz işlemci intel pentium 4 320 GB harddisk var
Format atıyorum formattan hemen sonra internet adreslerind eolsun farklı yerlerde kendi içind ehemen kasılmaya başlıyo donuyor özellikle internette çok daha fazla oluyor. F disk formatı dahi attım fakat sorun nerden kaynaklanıyor bulamadım.Ekstra ram de taktım sonuç aynı.Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
bAŞIMIN belası.
işlemcin gayet eski bir işlemci ve yeni prıgramlarda ie8 ie9 da bunu yapabilir ama sana tavsiyem bilgisayarını denetim masası sistem performans sekmesinden en iyi performans icin ayarlayıp sec sürekli temiz tut ccleaner ve advanced system care gibi uygulamalar ile farkedicktir
F Disk nedir ya halen F disk diye bişey mi var ? Bios u güncellersin , Daha sonrada Kullandığın işletim sistemine format atarsın, Güncel driverları kurarsın, İşlem tamamdır. Sizin sorununuza gelincede Bir çok nedeni olabilir. Eğer bişeyleri yanlış yapmaığınızdan eminseniz, Anakartta,İşlemcide,Ramde,HDD de sorun olabilir.
Biosu güncelledim işletim sistemine format attım hiren's test yaptım harddiskim de bir sorun yok.Ayrıca arkadaşımdaintel pentium 3 var 1.8 hiç kasılmıyor bilgisayarı uzun zamandır bende kullanıyorum bana bilgisayarın kötü demek yerine ders vermek yerine çözüm sunarsanız daha iyi olur sistemimin ve donanımsal parçalarımın eski olduğunu bende biliyorum