YAMYAM abi virüs diyemiyor böcük diyor ne var bunda dili dönmüyor böyle şeylere :D
Bu arada yeni format attım İe7 den giriyom biraz alışkın olmadığımdan zor oluyor yazışmak :D
..:: Basit bir istek ::..
- 1
- 2
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
KİM DİYO AVAST KURARSAN BÖCÜKLENİR DİYE
Ben nerdeyse 1 yıldır format bilem atmadım. Yine de böcüklenmedi.
Aha da kurulum tarihi
[URL=http://img9.imageshack.us/i/avasta.png/][/URL]
M.S.E 'yi az önce sildim çok kasıyordu yarım saatte anca gördüm valla masaüstünü :DAVIRA kötü mü ayarlamazsan olmaz...
Avast'ta kasıyor , Avirada ama hiç Pandayı denemedimNOT: Avira hepsinden kötü
NOT2: Avast'da internet hızını düşürüyor
NOT3: Ne yazacağımı unuttum yaw :DHaaa ne diyceğimi hatırladım ESET kursam olmamı veya sedece Malvarebytes :
yani Avira kasıyor demek istedim yoksa ben bi ara kullanıyodum ekranın sağ alt köşesınden sürekli çıkıp duruyordu uyuz oldum sildim :D
Eset'e de uyuz oldum oda bi USB falan taktığımda ikide bir taransınmı die soruyor sen taranmasın desen bile tarıyor "ulan lavuq madem tarayacan niye ikidebir soruyon"
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
235 mesaj
kardeş kis i yükle bak yükle vazgeçemiyceksin
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
bencede bir daha virüslerin eline verme.
Abimcim o pc ile antivirus kurman çok zor.Eger saglıklı pc istiyorsan ya yeni pc topla yada o pc nin RAm'i ile İşlemcisini degiştir,YüAbicim zaten toplayacam yeni sistem ama bu sistemle hazirana kadar idare edecem hemde şu an YAMYAM abinin dediği programları yükledim biraz kasıyor ama idare ediyom çokta sıkıntısı yok hem ben alıştım bu sisteme tam tamına 5 yıldır falan böyle bir sistem kullanıyom alıştım artık sabır meselesi bu
- 1
- 2