arkadaşlar acaba basit ve kullanımı kolay bir oyun tasarım programı nerden bulabilirim yardım ederseniz sevinirim
basit oyun tasarımı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ben gam makeri indirdim ama cozemedim bunu nasil halledebilirim
Programda Örnekler Var Onları İncelemeni Tavsiye Ederim....
Kolay Gelsin...
sagol swat_man cok isime yaradi fakat senin yaptıgın oyunlari yollarmisin
Canlas ben o programı denedim ama oyun yapmadım olsaydı gönderirdim sen yap senin oyunlarını oynayalım oke :)
Kolay Gelsin..
tamam ben simdilik ufak tefek yapabiliyom yapınca gonderirim sagol yardimlarin icin
manyak oyunlar yaptım sen bişeyler yapabildinmi
vallaha dostum hiç onlarla uğraşamıyorum yaptıysan gönder bakalım nasıl yapmışın
Arkadaşlar Game Maker basit 2D Oyunlar için.Game Maker ı öğrenmek oyun yapmayı öğrenmek değildir. 3D Çok farklı, 3D Oyun Motorları hakkında bilgi toplayıp onlara çalışmanı tavsiye ederim...
http://www.oyunyapimi.org/ yardımcı olabilir belki..
Yaptıklarınızı buraya yazarsan sevinirim
herkeze selamlar ben de oyun yapmak istiyorum nasıl hangi programla yapa bilirim yaptığım oyunları naba bilirim ....
Chip Ocak sayısında bu konu ayrıntılı anlatıyor. (sayfa 166)
Arkadaşlar www.inndir.comda game marker için birçok oyun paketlerine ulaşabilirsiniz
Bu ay Chip dergisi alanlar oyun yapımı hakkında büyük bilgi bulabilirler hatta oyun yapabilmek için bir çok program mevcut derginin verdiği cdlerde hatta yaptığınız oyunları chipe gönderebilirsiniz uygun olanları dergi yayınlayacakmış