bilgisayarıma kaspersky ve spybot search&destroy yükledim.
başka hangi programları yüklemeliyim güvenlik için.
Başka Hanagileri Gerekli?
Bence yeterli..Güzel bir 2li..
Güvenlik duvarı diyen olacaktır kesin..:))
Mesala ZoneAlarm.:)
Ama onun yerine kaspersky antihack diye (ek yazılımdı sanırım) yüklersen tam olur.Bu arada nvidia firewall sakın ama sakın yükleme.
Gayet guzel bi ikili bencede.Zone alarm firewall proyu oneririm serialini bulursun kolay (serial vermek yasak) veya hic ugrasmassin zone alarm security suiti kurarsin antivirus +firewall pro +antispy+mail scanner+im security+cookie engelleyici yanina bide daha guvenli olsun diye avira kurarsin ayarlarinida yaptimmi %99 guvendesin
Ama bu benim gorusum ben boyle kllaniyorum hic bir sorun yok yanina istersen ad-ware pesonelide
lazrailefsanesiMesala ZoneAlarm.:)
Ama onun yerine kaspersky antihack diye (ek yazılımdı sanırım) yüklersen tam olur.Bu arada nvidia firewall sakın ama sakın yükleme.
zone alarm'a bir bakarım.
teşekkürler...
F-SECURE mi iyi program arkadasim lutfen bilmeden konusma F-SECURE neymis bir halt yapmiyo ustelik bide parali satiliyo Ben yukledim bi 3 tane trojan vardi birkactanede ad-ware hic birsey bulmadi onun yerine gittim a-squared free yukledim hepsini temizledi ustelik bedava internetten gelen viruslere karsi korumuyo ama acyip virus taniyo Su anda bendeki guncellemelerle birlikte 575.995 virus(worm trojan spy ad-ware dialer)
SEN GIT YUKLE BUNU KONUS BAKIYIM
HANGISI ?? IYI??
zone alarm pro'yu kurdum ama bilgisayarın açılışı acayip uzadı.
sırf kaspersky ile spybot search&destroy da yeterli midir acaba?
veya kaspersky internet secdurity'yi yüklesem.
o da mı açılışı yavaşlatır.
Zone alarm pro ve Kaspersky herikiside sistem kaynaklarını çok fazla kullanan yazılımlardır , evet kaspersky internet security kurarsan içerisinde firewall mevcut , yeterli olacaktır .
Ayrı bir firewall kurmak istersen Comodo firewall öneririm , hem sistem kaynaklarını az kullanır , hemde güvenlidir .
lütfen yerliyersiz atmayalım.kaspersky anti-virus ve internet security, sistem kaynağını orta seviyede tüketen programlardır.o kadar da yüklenmezler.ama her programda olduğu gibi çok küçük seviyelerde(belki de milisaniyeler bazında) yavaşlama olur.
tavsiye edebileceğim programlar:
anti-virus:
kaspersky anti-virus 6
(belki)nod 32 anti-virus system
internet security:
kaspersky internet security
firewall:
windows defender
kaspersky anti-hacker(kaspersky internet security ye dahildir)
anti-adware:
ad-aware professional/personel(professional ını tavsiye ederim)
lazrailefsanesiMesala ZoneAlarm.:)Ben de aynısını söyleyecektim, e yıllardır kullanıyorum ne de olsa.
comodo'yu bir keresinde yüklemiştim ama ikide bir önceden izin verdiğim şeyler için yine izin isteyip duruyordu.
çözümü yok mu?