başlangıç hatası system32
sistem açılmaya baladoğında F8 bas ordan sistem onarmaya gir...ordaki sekmelerden sisitem geri ykleme yap...ve hata ayıklama yap..!!!
O kodlar XP'deki gibi uygulanmıyor Windows 7 ve Vista'da. Kaldiki boot yapılarıda farklı ;)
Yapmanız gereken sistemi güvenli modda açıp, güncel bir güvenlik yazılımı ile taratmak. Daha sonra sistemi Windows 7 DVD'si ile başlatıp, başlangıç onarma işlemini uygulamak. Sanırım bu bir zararlı yazılım...
xp sandım işletim sistemini, pardon :)
Sildim mesajımı da.
Arkadaşlar benim de bir sorum olacak pc her açılışında sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı mesajı alıyorum hata koduna baktığımda karşıma bu çıkıyor
BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : B51D0CA1 BCP3 : B5899810
BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 768_1
SİSTEM BİLGİSİ
Microsoft Windows XP Home Edition
Versiyon 2002 Servis Pack 3
Intel (R) Core (TM) 2 Duo CPU
E 4500 @ 2.20 CHz 1.50 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8400 GS
Anakart: Foxcoon 662m03
Bios: Phoenix-Avard Bios v6 00PG
Antivirüs: Norton İnternet Security 2006
başlangıç onarma yaptım birşey çıkmadı.Virüs taraması yaptım virüs bulmadı zaten yeni format atmıştım.
Ben bu hatayı nasıl iptal edicem ??
arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut bunu bilen biri varsa sshnas artık aklımdan çıkmaz oldu..bi ara trojan temizleme programlarından birini kullandım temizledim reset atıp çalıştırdım pc yi.hata vermedi ama 2. reset ten sonra yine aynı sorun oldu..pc de dünyanın antivirus trojan temizleme var.(trojan killer,spybot,data int.security,avg int security,nod 32,super antispyware v.s hepsiyle denedim sadece t.killer den sonuç alamadım serial istedi) hiçbiri işe yaramadı.regedt ten ayar falan varmı bu iş için biri yardım etsin.
arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut bunu bilen biri varsa sshnas artık aklımdan çıkmaz oldu..bi ara trojan temizleme programlarından birini kullandım temizledim reset atıp çalıştırdım pc yi.hata vermedi ama 2. reset ten sonra yine aynı sorun oldu..pc de dünyanın antivirus trojan temizleme var.(trojan killer,spybot,data int.security,avg int security,nod 32,super antispyware v.s hepsiyle denedim sadece t.killer den sonuç alamadım serial istedi) hiçbiri işe yaramadı.regedt ten ayar falan varmı bu iş için biri yardım etsin.
şimdi kardeş msconfig den yaptım olayı hepsini kaldırmadım sadece bilinmeyen yayımcı vardı.ondan şüphelenip tiki kaldırdım yeniden başlattığımda sorun kalmadı ama şimdi bu bilinmeyen yayımcı ne oluyo onu merak etmeye başladım..:)onu tamamen silmenin yolu format mıdır yani?
şimdi kardeş msconfig den yaptım olayı hepsini kaldırmadım sadece bilinmeyen yayımcı vardı.ondan şüphelenip tiki kaldırdım yeniden başlattığımda sorun kalmadı ama şimdi bu bilinmeyen yayımcı ne oluyo onu merak etmeye başladım..:)onu tamamen silmenin yolu format mıdır yani?bir zararı olmaz , tamamen silmesenizde..takıntı haline getirmeye gerek yok :)bir programdan eklenti yada sildiğiniz bir programın artığı yada bir virüsün getirisi olabilir..Programları yüklerken dikkatli bir şekilde ve bildiğiniz programları yüklerseniz sorun olmaz bir sonraki formatta..