Slmlar başlat menüsü görünmüyor ekranın altında kalıyor ancak ayrıntı olarak o menü mevcut ve hatasız çalışıyor ayrıca işte saati çalışan programları gösteren kısımda (aslında tabiki ikiside aynı) mevcut
ve normal olarak çalışıyor sistem geri yükleme ile geri alıp düzeltiyorum fakat bir müddet sonra alta kayıyor herhalde ekran ayarlarıyla ile ilgili
sistem xp pro
*ilgi gösterenlere şimdiden teşekkürler
başlat menüsü görünmüyor (ekranın altında kalıyor)
kardeş fareyi üstüne getirince cıkıyormu yoksa hiçmi çıkmıyor
fareyi koyunca evet çıkıyor vede normal çalışıyor resme gelince başlat menüsü ve sağ alt köşedeki saat tarih görevleri yok sayın öyle diğer masaüetü öğeleri her şey yerli yerinde
*zaten yakında 7 ye geçerim ama uğraşmayı seviyorum ..bakın tune up konuyla ilgili ekranının hatalı ayarlarından olabileceğini yazıyor aslında tune up bu tarz problemleri düzeltiyor bir kısmını ama bu defa zaten var yani sadece ekranın altında kalıyor o kadar tıkladınmı çıkıyor
fareyi koyunca evet çıkıyor vede normal çalışıyor resme gelince başlat menüsü ve sağ alt köşedeki saat tarih görevleri yok sayın öyle diğer masaüetü öğeleri her şey yerli yerinde
*zaten yakında 7 ye geçerim ama uğraşmayı seviyorum ..bakın tune up konuyla ilgili ekranının hatalı ayarlarından olabileceğini yazıyor aslında tune up bu tarz problemleri düzeltiyor bir kısmını ama bu defa zaten var yani sadece ekranın altında kalıyor o kadar tıkladınmı çıkıyor
*yani gizle seçeneği ile alakalı değil çünkü var sonuçta
Görev çubuğu üzerinde sağ fare seçimi yapın. Özellikler > Görev Çubuğunu Kilitle.