Başlat'ta Açtığım Programlar Yarım Olarak Gösterio
onun kayıt defterinde girdisi vadı ama hatırlamıyorum arkadaşlar yardımcı olsun
Forumda onlarca kez söyledim!
Arkadaşlar bu transformation packleri yüklemeyin diye,system32 deki dosyalarala kendi dosyalarını değişitiriyorlar.
Bilgisiyarı güvenli modda başlat;
İlk olarak your uninstall ile taratma yaptır program iyice kalkmışmı diye.
Sonra Xp cd sini tak başlat/çalıştır/sfc /scannow yazıp enterla.(sfc ile /scannow arasında bir boşluk var)
Daha sonra pc yi normal modda başlat.ve görünümden xp temasını seç.
Olmadı sistem geri yükleme yap bu programı yüklemediğin tarihe.
Mustafa@PCForumda onlarca kez söyledim!evt çok sakat bir programArkadaşlar bu transformation packleri yüklemeyin diye,system32 deki dosyalarala kendi dosyalarını değişitiriyorlar.
Sonra Xp cd sini tak başlat/çalıştır/sfc /scannow yazıp enterla.(sfc ile /scannow arasında bir boşluk var)
Mustafa@PCForumda onlarca kez söyledim!ya çok saol da bende mini pc var yani cd dvd Okuyucu Yok Bende XP Kurulu Geldi O Yüzden Yapamam Kayıt Dosyasında Varmış Ayarı Onu Söyleyebilirsen SevinirimArkadaşlar bu transformation packleri yüklemeyin diye,system32 deki dosyalarala kendi dosyalarını değişitiriyorlar.
Seven Remix XP Bende kurulu olan bu arkadasin resimdeki gibi gözüküyor bendede ögeler ama bilerek yapilan bir özellik.
Mesala msn icin 4 5 pencere aciksa hepsini tek pencerede tutuyor ve eskidenki boyutunun yarisi kadaroluyor daha az yer kaplasin diye yapilmis bir olay sahsen benim hosuma gidiyor.
Ama 50 yakin paket var bunlardan bazilari zarar verebiliyor benimde basima geldi format atmak zorunda kaldigimda oldu.
Sp3 shell.32 yüklemesi yapilmadan Seven Remix XP tavsiye ederim sorunda yasamazsiniz ama o paketlerin ayarlarinida kabul etmek zorundasiniz hersey istediginiz gibi olmaz neticede orada bir ton ayar ve degisiklik yapiliyor anahtarlar icin.
evet doğru söylüyorsunuz fakat her temada yapmaz tema değişikliyi yap geçer veya yeniden tema yülke
ya yeni oturum açtım onda problem yok sistem geri yükleme hariç bunu nasl düzeltebilirim yeni oturumda problem yok ama yeni oturuma geçemem çünkğ eski oturumda birsürü kısayol falan var ama yenisinde 1 tane bile kısayol yok sanki yeni format atmış gibi o kadar kısayolu nasıl yapiyim özellikleri geçirmemi sağlarsanız sevinirim
Mustafa Can Çok Saol Sayende Hem Simgeleri Hemde Başlat Menüsünü Düzelttim Simgeleri Diğer Oturuma Girdim Orda Regeditteki Ayarlara Baktım Benim Normal Oturumda Aralık -885 Normalde -1125 miş Yükselttim Onu Hepsi Düzeldi Çok Çok Saol Diğer Arkadaşlarımızada Teşekkür Ederim Sorunumla İlgilendiniz Saolun