merin su sormuş:
başlat<çalıştır<regedit<HKEY_LOCAL_MACHINE<SOFTWARE<MİCROSOFT<WİNDOWS<CURRENT VERSİYON<UNİNSTALL BURDAN OFFİCE ANAHTARINI KOMPLE SİLİN.
ben bu işlemi yaptım fakat bilgisayarımdakı tum bılgılerı sıldı regedıt ıle sılmıs oldugum dosyaları tekrardan nasıl yukleye bılırım offıce 2003 harıc yardım cı olurmusun lutfen cok acıl
arkadaslar verdıgınız bılgıler ıcın tesekur ederım gakat ben sıstemı ferı yuklemeyı yaptım zaten cozum bulamadıgın ıcı sızlerden yardım ıstıyorum ben bu sarunu sıstemı gerı yuklemekle cozemıyorum regetı 'ı basa alacak bılr sıstem bulmalıyım bana yardım edermısınız
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
başlat<çalıştır<regedit<HKEY_LOCAL_MACHINE<SOFTWARE<MİCROSOFT<WİNDOWS<CURRENT VERSİYON<UNİNSTALL BURDAN OFFİCE ANAHTARINI KOMPLE SİLİN.
ben bu işlemi yaptım fakat bilgisayarımdakı tum bılgılerı sıldı regedıt ıle sılmıs oldugum dosyaları tekrardan nasıl yukleye bılırım offıce 2003 harıc yardım cı olurmusun lutfen cok acıl
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)