batarya sorunu

HPQ-User
16-01-2010, 10:39   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

macro sormuş:
önceleri  vista kullanıyordum sonra win7 ye gectım ve daha sonra batarya işareti üzerinde dolu olduqu halde çarpı işareti cıkıyor bu sorun vistada yok ha bu arada örjınalınde yuklu olanlarda böyle bi sorun yok bunu öqrenebılırmıyım acaba tşklr

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
intel core2 duo t 8100 2.10 ghz
2gb ram
128mb ekran kartı
160 gb harddisk

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; tr; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7

Craterus
16-01-2010, 11:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
881 mesaj

selamlar şimndi 7 nini bazı güzel fakat zahmetli görsel şölenleri pil ömrünüzü kısabiliyor sorunuuz bundan kaynaklana bilir bir diğer seçenekte pilin ömrünü doldurması olabilir bilin ömrünü denemek için netten battey check gibi programları indirin kurun orada size pilinizi konnrol edin

hamzaa
16-01-2010, 12:09   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
292 mesaj

kardeş bende olay şöyle oldu sana benzerdi..önceler win 7 de pc kaapnmaya başaldı %50 lerde filan sonra bir uyarı grldi piliniz bozuk değiştirin diye sanırsam win 7 pilimi bozdu..!!!

Erhan Tiryakioğlu
16-01-2010, 17:10   |  #4  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

Hamza Bey Kimse sizin Hiç Bir Şeyinizi Bozmaz bilmeden Başkalarına Suçu atmayın...
Sizin Bilgisayarınız Şarjı %100 iken Birden Üzerine x İşareti gelip Kapanıyormu Yoksa Sadece Geliyor, Hiç Öyle Bir Kapanma Olmuyormu ?

Eğer Kapanma Olmuyorsa Pekde Takmayın Onun Dediklerini derim Çünkü İşimiz bizim Batarya ile Orda Gösterdiği Şarj ile Değil...
eğer Kapanıyorsa Yeni Bir Batarya alın Derim Yakında ani Kapanmalardan Dolayı Bilgisayarınızda Donanımsal Sorunlar oluşturabilir (Eğer Direk Kapanıyor, Beklemeye Almıyorsa Direk Servise Yollayın Kendiniz Halletmeye Çalışmayın Servis Dışına Çıkabilir.)
Windows 7 ile ilgili hiç bir sorun yoktur, eğer bozuk dvd ile formatlamadıysanız Windows'u )
Windows Vista Wndows 7 den Daha Çok Pil tüketir haberiniz Olsun, ayrıca Windows 7 güç Tüketiminden ve Kişiselleştirmeden bilgisayarınızın Pil tüketimini arttırıp/Azaltabilirsiniz.